Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Χαρά Καφαντάρη, στο αμαξοστάσιο του δήμου, για να ευχηθεί στους εργαζόμενους για το 2022…

Τις ευχές της για το 2022, πέρασε να δώσει σήμερα το πρωί στους εργαζόμενους του δήμου μας, στο αμαξοστάσιο στην οδό Σιπύλου, λίγο πριν τις 07:00, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Χαρά Καφαντάρη.

Η κ. Καφαντάρη σε συνομιλία της με τους εργαζόμενους αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ, στην προσπάθεια που γίνεται από ορισμένους,  ώστε  νευραλγικές υπηρεσίες των δήμων να περάσουν σε ιδιώτες, ενώ τόνισε τις ελλείψεις που υπάρχουν σε μόνιμο προσωπικό των δήμων.

Η κ. Βουλευτής έκανε αναφορά στην ακρίβεια που επικρατεί σε ηλεκτρικό ρεύμα, σούπερ μάρκετ και άλλα αγαθά, τονίζοντας πως η ίδια προσωπικά όσο και το κόμμα της θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων.

Η κ. Χαρά Καφαντάρη πριν αναχωρήσει από το αμαξοστάσιο του δήμου, αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη συνάντηση που είχαν και την ανταλλαγή απόψεων και ευχών, τους έδωσε μία βασιλόπιτα για το καλό του χρόνου.