Ημερολόγιο 2022 από τους Κρήτες της πόλης μας, με πλούσιο… απολογισμό!


Μια ωραία ιδέα είχαν και πάλι ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας «Η Μεγαλόνησος», λίγο πριν φύγει το 2021!

Ανάρτησαν στο διαδίκτυο, το νέο ημερολόγιο τους για το 2022, στο οποίο μάλιστα περιέχεται ο απολογισμός δράσεων & έργων του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου της περιόδου 2018-2021, με φωτογραφίες στον κάθε μήνα.

Τα περισσότερα βεβαίως μέλη του παρόντος Δ.Σ. επανεκλέχθηκαν με πολύ υψηλά ποσοστά στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης και διαβάζοντας στο ημερολόγιο το πλούσιο από κάθε άποψη έργο τους, μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί!

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο των Κρητών κ. Παντελή Πρεντάκη για να μάθουμε πως μπορεί κανείς να προμηθευτεί το ημερολόγιο αυτό.

Όπως μας ενημέρωσε, δυστυχώς, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να κρατήσουν ζωντανό τον σύλλογο, οι συνθήκες δεν τους επέτρεψαν να το εκδώσουν σε έντυπη μορφή, γι’ αυτό και το δημοσίευσαν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στην παρούσα φάση «και βλέπουμε…», όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε.

Αναρωτιόμαστε, θα μπορούσε άραγε ο δήμος μας, ή κάποιος από τον δήμο μας, να αναλάβει την έκδοση του συγκεκριμένου ημερολογίου, του παλαιότερου πολιτιστικού σωματείου της πόλης μας, αλλά και όποιων άλλων συλλόγων επιθυμούν και τα έσοδα να βοηθήσουν στην συνέχεια και την επιβίωση τους;