Ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου “Ο ΚΩΣΤΑΣ”, (το μεγάλο θύμα των συγκρούσεων οχημάτων): “Φτάνει πια η δράση που γίνεται μόνο για το «φαίνεστε», πάρτε ουσιαστικά μέτρα πριν να είναι πλέον αργά!!!”

Καταπέλτης κατά των αρμοδίων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας είναι ο ιδιοκτήτης του γνωστού ψητοπωλείου “Ο ΚΩΣΤΑΣ” κ. Ν. Α., που λειτουργεί εδώ και 42 χρόνια στη γωνία των οδών Χανίων και Ηρακλείου, από την αγανάκτηση που αισθάνεται από την αντιμετώπιση του δήμου, στο σοβαρό πρόβλημα των συνεχών συγκρούσεων οχημάτων στην παραπάνω διασταύρωση και την κατάληξη οχημάτων στο μαγαζί του πολλές φορές, με κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού, τουλάχιστον, εργαζομένων ή πελατών σε αυτό.

Σε επιστολή που μας έστειλε, μας περιγράφει την κατάσταση που βιώνουν συχνά.

Επίσης μας έστειλε και φωτογραφίες από το αποτέλεσμα εισόδου Ι.Χ. στο μαγαζί του, μετά από σύγκρουση με λεωφορείο την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου το πρωί.

Σε ένα χαρακτηριστικό  σημείο της επιστολής του, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αναφέρει:

“…αν κάποια στιγμή, πραγμα το οποίο απεύχομαι, πάψει η τύχη να μου χαμογελάει και προκύψει ατύχημα με θύματα ανθρώπινες ζωές, μόνοι υπεύθυνοι θα είναι οι αρμόδιοι του δήμου Αγίας Βαρβαρας, που για μια ακομη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του στο κομμάτι του χριστουγεννιάτικου στολισμού αλλά αρνείται κατηγορηματικά να βάλει ένα τέλος σε ολο αυτό το παράδοξο που ζούμε και να προστατεύσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους πολίτες!!

Φτάνει πια η δράση που γίνεται μόνο για το «φαίνεστε», πάρτε ουσιαστικά μέτρα πριν να είναι πλέον αργά!!!”

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

“Είναι αμέτρητες οι φορές στις οποίες παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα στο κατάστημα εστίασης που διατηρούμε με την οικογένεια μου εδώ και 42 χρόνια.

Σε όλα αυτά τα περιστατικά σιώπησα και προσπάθησα να βρω λύση χωρίς να κάνω την οποιαδήποτε κοινοποίηση για την απαράδεκτη κατάσταση, την οποία βιώνει το μαγαζί μας χρόνια τώρα και για την οποια οι ιθύνοντες παρόλο που έχουν ενημερωθεί πολλάκις δεν έχουν κάνει καν τον κόπο να κάνουν μια αυτοψία!

Αναλυτικότερα, η οικογενειακή μας επιχείρηση βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ηρακλείου και Χανίων στην Αγία Βαρβάρα, πλησίον της πλατείας γνωστής στους περισσότερους ως «πλατεία με τα σήματα».

Χωρίς να θέλω να οδηγηθώ σε υπερβολές και παρουσιάζοντας τα αληθινά και μόνο περιστατικά σας γνωστοποιώ ότι τουλάχιστον δυο φορές τον χρόνο κάποιο όχημα προσκρουει είτε στην περίφραξη του καταστήματος μας, όπου υπάρχουν τα τραπεζοκαθίσματα, είτε στην τζαμαρία αυτού (αν κάνετε τους υπολογισμούς με τα 42 χρόνια λειτουργίας, μιλάμε για πάνω από 80 ατυχήματα !!!!).

Αναρωτιεμαι ειλικρινά ποσό τυχεροί έχουμε υπάρξει και σε καμία από όλες τις ανωτέρω φορές δεν έχει χτυπήσει σοβαρά κανένας, ωστόσο, δεν γνωρίζω για ποσο ακόμα θα είμαστε τυχεροί !!

Σε κάθε περίπτωση οι ιθύνοντες ενημερώθηκαν και ουδέποτε έδειχναν να κατανοούν την σοβαρότητα της κατάστασης και να αναλάβουν δράση τοποθετώντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έναν φωτεινό σηματοδότη, το κόστος του οποίου είναι ελάχιστο μπροστά στις ανθρώπινες ζωές που έχουν κινδυνέψει να χαθούν (δεν αναφέρω καν το κόστος επισκευής του καταστήματος μας, για να μην αναφέρω το γεγονός ότι υπήρξε περίοδος κατά την οποία καμία ασφαλιστική εταιρεία δεν αναλάμβανε την ασφάλεια του καταστήματος μας λόγω της κατάστασης που σας εκθέτω)

Οντας απελπισμένος πλέον, καθώς σήμερα το πρωί για μια ακομη φορά όχημα προσέκρουσε στην τζαμαρία του καταστήματος και εισήλθε μέσα στον χώρο (ευτυχώς το κατάστημα ήταν κλειστό), θα ηθελα να αναφερω πως αν κάποια στιγμή, πραγμα το οποίο απεύχομαι, πάψει η τύχη να μου χαμογελάει και προκύψει ατύχημα με θύματα ανθρώπινες ζωές, μόνοι υπεύθυνοι θα είναι οι αρμόδιοι του δήμου Αγίας Βαρβαρας, που για μια ακομη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του στο κομμάτι του χριστουγεννιάτικου στολισμού αλλά αρνείται κατηγορηματικά να βάλει ένα τέλος σε ολο αυτό το παράδοξο που ζούμε και να προστατεύσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους πολίτες!!

Φτάνει πια η δράση που γίνεται μόνο για το «φαίνεστε», πάρτε ουσιαστικά μέτρα πριν να είναι πλέον αργά!!!”