Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος (Ε.Ο. 17 Νοέμβρη), στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο της πόλης μας, για να εμβολιαστεί…

Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος είναι ίσως ο μοναδικός κρατούμενος στη χώρα που δεν έχει πάρει ούτε μία ημέρα άδεια εξόδου από τη φυλακή ύστερα από 19 χρόνια κράτησης.

Ο φερόμενος  σαν ο “αρχηγός” της Ε. Ο. 17 Νοέμβρη, εχθές πληροφορηθήκαμε πως πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού και με αυστηρά μέτρα περιφρούρησης μετήχθη στο Νοσοκομείο της πόλης μας για να εμβολιαστεί.

Το πρωί γύρω στις εννέα, υπήρξε μια κινητικότητα πρωτόγνωρη στο χώρο του Νοσοκομείου, αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για την εμφάνιση τεσσάρων περιπολικών της ΕΛΑΣ, από τα οποία κατέβηκαν αστυνομικοί και “απλώθηκαν” στο χώρο του Νοσοκομείου.

Λίγο αργότερα ακόμα τέσσερα περιπολικά εμφανίστηκαν, για να φτάσει στη συνέχεια μια κλούβα συνοδευόμενη από δύο τζιπ, πιθανόν της Αντιτρομοκρατικής και δύο ακόμα συμβατικά οχήματα.

Η είσοδος – έξοδος πολιτών από και προς το Νοσοκομείου είχε “παγώσει”, ενώ γιατρός συνοδευόμενος από αστυνομικούς πήγε στην κλούβα και σε αυτήν εμβολίασε τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, βάζοντας τέλος στην ιδιαίτερη αυτή επίσκεψη…