ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, πήγε να κάνει το εμβόλιο στη θέση άλλου, στο Νοσοκομείο της πόλης μας

Συναγερμός σήμανε στο εμβολιαστικό κέντρο της πόλης μας στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο, όπου το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης άγνωστος επιχείρησε να εμβολιαστεί για λογαριασμό άλλου προσώπου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άγνωστος προσήλθε κανονικά σε ραντεβού για εμβολιασμό στο εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί εντός του Νοσοκομείου, ωστόσο, το προσωπικό που θα τον εμβολίαζε αντιλήφθηκε ότι ο άντρας που είχαν μπροστά τους δεν είναι ο κάτοχος της ταυτότητας που τους επέδειξε.

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και τότε ο άγνωστος άρχισε να τρέχει καταφέρνοντας να διαφύγει από την οδό Δωδεκανήσου πεζός. Πίσω του, εντούτοις, άφησε την αστυνομική ταυτότητα που είχε επιδείξει.
Στο σημείο έφτασαν άντρες της Άμεσης Δράσης στους οποίους το προσωπικό παρέδωσε την ταυτότητα. Λίγες ώρες μετά στο εμβολιαστικό κέντρο εμφανίστηκε ένας 29χρονος, στον οποίο ανήκε η ταυτότητα και ο οποίος συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Το περιστατικό προκάλεσε ανησυχία στις Αρχές, καθώς μόλις την περασμένη εβδομάδα, στο ίδιο Νοσοκομείο είχε συλληφθεί ένας άντρας, ο οποίος είχε πάρει 25 ευρώ για να εμβολιαστεί για λογαριασμό τρίτου προσώπου.

Οι Αρχές θα ερευνήσουν και το ενδεχόμενο σύνδεσης των δύο περιστατικών.

……………………………………..

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!