Η κατανομή για τις 1.477 μόνιμες θέσεις σε δήμους – Περιφέρειες

Αντίστροφα μετρα ο χρόνος για τις 1.477 μόνιμες θέσεις σε δήμους και Περιφέρειες. Εντός της εβδομάδας αναμένεται το ΑΣΕΠ να στείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο την νέα προκήρυξη για 1.477 μόνιμες θέσεις σε δήμους και Περιφέρειες.

Το e-dimosio.gr δημοσιευει σήμερα ολόκληρη την κατανομή των θέσεων ανα φορέα και ειδικότητα.

Όπως έχουμε ηδη γραψει στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι νέες θέσεις θα αφορούν μηχανικούς, οικονομολόγους και στελέχη πληροφορικής προκειμένου να συμβάλουν στην κατασκευή μικρών και μεγάλων έργων από τους δήμους και της Περιφέρειες, το πέρασμα στην ψηφιακή εποχή αλλά και στο συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας.

Σε αυτή την κατεύθυνση οι ειδικότητες μεταξύ άλλων θα αφορούν, ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, ΠΕ Γεωτεχνικών – Κτηνιατρικής, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ΠΕ Γεωτεχνικών (Κτηνίατρος), ΠΕ Γεωτεχνικών (Γεωπόνος), ΠΕ Μηχανικών (Αρχιτεκτόνων), ΠΕ Γεωτεχνικών (Δασολόγος), ΠΕ Μηχανικών (Αγρονόμος – Τοπογράφος), ΠΕ Μηχανικών (Πολιτικός Μηχανικός), ΠΕ Περιβάλλοντος, ΤΕ Μηχανικών, ΤΕ Τεχνολόγων Τροφίμων, ΠΕ Γεωτεχνικών Κτηνιάτρων, ΤΕ Μηχανικών (Δομικών Έργων / Έργων Υποδομής), ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (Κοινωνικών Λειτουργών). Η νέα προκήρυξη αναμένεται να πάρει ΦΕΚ πριν το τέλος του 2021 αλλά η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα «τρέξει» το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Τα προσωπιρινά αποτελέσματα του διαγωνισμού αναμενεται να βγουν μέσα στην Ανοιξη.

Δείτε παρακάτω την κατανομή στο δήμο μας και ειδικότητα.

ΦΟΡΕΑΣ                                                      ΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ                     ΘΕΣΕΙΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ              ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ                      1
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ              ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ             1
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ              ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ              1

πηγή: E-DIMOSIO.GR