Πινακίδες για όλες τις χρήσεις και βρύσες ούτε για ζώα, στο κτίριο του πολιτισμού στην πόλη μας……

Γράφαμε εχθές για τα χάλια που έχει το κτήριο της Δημοτικής βιβλιοθήκης στο οποίο στεγάζεται η Δραματική σχολή της πόλης μας και διάφοροι φορείς, σε γραφεία που τους έχει παραχωρήσει ο δήμος.

Η εξωτερική κατάσταση του κτιρίου είναι απελπιστική γράφαμε.

Τοίχοι άβαφτοι επί δεκαετίες, ξεφλουδάνε, σοβάδες πέφτουνε από τις μετόπες των μπαλκονιών, κιγκλιδώματα σκουριασμένα, σκάλα ανάγκης επίσης σκουριασμένη και γενικά η εμφάνιση και όχι μόνο, απαράδεκτη.

Αναγνώστης μας ο οποίος επισκέπτεται συχνά το χώρο, μας έστειλε εχθές, μετά το δημοσίευμά μας, τις παρακάτω φωτογραφίες που μας προβλημάτισαν.

Οι δύο αφορούν την πινακίδα της Δραματικής Σχολής η οποία βρίσκεται στην είσοδο της σχολής, επί της Σερίφου και η οποία είναι γραμμένη πίσω από πινακίδα κάποιου χώρου στάθμευσης με κάρτα.

Τέτοιες πινακίδες έχουμε συναντήσει στο παρελθόν στην πόρτα του κλειστού γυμναστηρίου στην οδό Ραιδεστού, σαν μπαλώματα κάποιας τρύπας σε αυτήν.

Τι στο καλό που βρέθηκαν τόσες πινακίδες και χρησιμοποιούνται σε πρώτη ευκαιρία για κάθε περίσταση;

Η φωτογραφία που κερδίζει όμως το βραβείο καθαριότητας, υγιεινής και πολιτισμού είναι η βρύση στην κοινή τουαλέτα του 2ου ορόφου, η οποία είναι και η μοναδική παροχή νερού στον όροφο, που στεγάζονται τρεις φορείς: η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο και ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών της πόλης μας…