Βαριά εκτός έδρας ήττα της ΑΠΕ από τον Χολαργό με 3 – 0

Η μέτρια απόδοση της ομάδας της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Χολαργό, το Σάββατο το απόγευμα, είχε σαν δίκαιο αποτέλεσμα η ιστορική ομάδα της πόλης μας να ηττηθεί με το βαρύ σκορ 3 – 0 και πλέον να χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να παραμείνει στους στόχους της.

Στο 13ο λεπτό από λάθος του τερματοφύλακα μας, δεχτήκαμε το πρώτο τέρμα. Στο 40 (με ανύπαρκτο πέναλτι) και στο 45 η ομάδα μας δέχτηκε ακόμα δύο τέρματα και πλέον το Β ημίχρονο ήταν μια τυπική διαδικασία.

Το πρωτάθλημα διακόπτεται για τρεις εβδομάδες και αντιμετωπίζουμε τη Ν. Ιωνία από την οποία είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο με σκορ 1 – 0, στις 9 Ιανουαρίου.

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Στον όμιλό μας συμμετέχουν έντεκα ομάδες, από τις οποίες οι τέσσερεις τελευταίες, θα αποχαιρετίσουν την κατηγορία και θα υποβιβαστούν στο τέλος του πρωταθλήματος.

Πιθανόν ο χρόνος της διακοπής του πρωταθλήματος ευνοήσει την ΑΠΕ να αναδιοργανωθεί, πράγμα όμως που θα επιδιώξουν να κάνουν και οι αντίπαλες ομάδες του ομίλου μας.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!