Η “ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” συνεχίζει να έχει στα χέρια της, το τιμόνι του Σωματείου Εργαζομένων στο δήμο

Η “ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” συνεχίζει να έχει στα χέρια της, το τιμόνι του Σωματείου Εργαζομένων στο δήμο, μετά τον αποκλεισμό της παράταξης “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ”, από την εκλογική διαδικασία, με απόφαση της Δικαστικής Αντιπροσώπου, λόγω υπεράριθμων υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της. Το καταστατικό προβλέπει έως 14 υποψήφιους για το Διοικητικό Συμβούλιο και η “Π.Σ.” κατέβασε 33 άτομα.

Η “ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” κατόρθωσε σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία να βγει πάλι νικήτρια και να συνεχίσει την διεκδικητική – αγωνιστική δράση της.

Προφανώς το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι ευχάριστο για τη διοίκηση του δήμου, η οποία θα πορευτεί στο δεύτερο ήμισυ της θητείας της με ένα Σωματείο το οποίο θα έχει διεκδικητικό, υπέρ των εργαζομένων,  προσανατολισμό.

Η “ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” εξέλεξε πέντε από τα επτά μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και έναν εκπρόσωπο για την ΠΟΕ – ΟΤΑ (Γιώργος Οικονόμου).

Ο αποκλεισμός της παράταξης “Π.Σ.” σαφώς ευνόησε και την παράταξη της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ”, η οποία θα εκπροσωπείται στο επταμελές  νέο Διοικητικό Συμβούλιο με δύο μέλη της.

ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, υποψήφιος της σημερινής εκλογικής διαδικασίας, κ. Γιώργος Οικονόμου μας έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με το αποτέλεσμα:

“Μετά από τα σημερινά αποτελέσματα των εκλογών του Σωματείου, καταγράφηκε  ξεκάθαρα από την καρδιά του Σωματείου που δεν είναι άλλη από τους ίδιους τους εργαζόμενους, ένα μήνυμα:

Το Σωματείο ανήκει στους εργαζόμενους

Το Σωματείο είναι οι εργαζόμενοι.

Εξωγενείς παράγοντες που προσπάθησαν και σήμερα να φιμώσουν την φωνή των εργαζομένων αλλά και τη δράση τους, ηττήθηκαν.

Στη νέα εντολή των εργαζομένων, θα συνεχίσουμε ενωτικά, δυναμικά μαζικά και καθημερινά να αγωνιζόμαστε για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων, που είναι  πολλά, για όλους μας και για κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά”.   

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ