Γ. Καπλάνης: «Μαζί στα απλά και στα καθημερινά, στις ευκολίες και στις δυσκολίες»

Αγία Βαρβάρα, 16/12/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γ. Καπλάνης: «Μαζί στα απλά και στα καθημερινά, στις ευκολίες και στις δυσκολίες»

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου ο τέως Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και επικεφαλής της παράταξης «Η δική μας πόλη», Γιώργος Καπλάνης, επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά της πόλης μας. Συνομίλησε με τους εμπόρους και τους συμπολίτες μας για τα επίκαιρα κρίσιμα ζητήματα που όλους μάς απασχολούν, αγχώνουν και προβληματίζουν.

Τα κυριότερα θέματα που έθιξαν στη συζήτησή τους ήταν οι κρίσεις που βιώνουμε, η αύξηση των τιμών στα περισσότερα προϊόντα, οι εξελίξεις της πανδημίας του κορωνοϊού, η οικονομική δυσχέρεια ενόψει των γιορτών, η ανασφάλεια, η εγκληματικότητα και τα καθημερινά προβλήματα στο δήμο μας που λαμβάνουν μεγάλες εκτάσεις και διχάζουν την πόλη μας.

Τους εξέφρασε την αγωνία του και την ανησυχία του και τους τόνισε την αναγκαιότητα λήψης μέτρων που θα ανακουφίσουν την κοινωνία και τους πολίτες. Κατέληξαν πως το αίτημα είναι κοινό: συνεχίζουμε μαζί για την αλλαγή και πορευόμαστε με ταπεινότητα, σεβασμό και αλληλεγγύη.

 

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!