Αντικατάσταση και του προσφάτως τοποθετηθέντος χλοοτάπητα στο προαύλιο του 13ου Νηπιαγωγείου…

Μετά την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στο προαύλιο του 4ου Νηπιαγωγείου, στην οδό Καραϊσκάκη, που είχε τοποθετηθεί προ εβδομάδων, με άλλον, όπως γράφαμε εχθές, ήρθε η σειρά να ξηλωθεί και εκείνος του 13ου Νηπιαγωγείου στην οδό Ραιδεστού.

Προ μηνός γράφαμε πως  πρόκειται να αλλάξουν πιθανόν όλοι οι χλοοτάπητες που πρόσφατα τοποθετήθηκαν και να αντικατασταθούν με καινούργιους και το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας επιβεβαιώθηκε απολύτως, όπως και οι πληροφορίες μας.

Βεβαίως οι εργασίες τοποθέτησης του χλοοτάπητα στο 13ο Νηπιαγωγείο δεν ολοκληρώθηκαν εχθές, εξαιτίας της κακοκαιρίας και δεν γνωρίζουμε εάν σήμερα θα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Εχθές γράφαμε για τον προγραμματισμό του δήμου και κάποιοι “παρεξηγήθηκαν” πληροφορηθήκαμε.

Τι άλλο θα μπορούσαμε να γράψουμε όταν οι αλλαγές των χλοοτάπητων στα Νηπιαγωγεία δεν έγιναν το καλοκαίρι που ευνοεί ο καιρός και ξεκίνησαν στις 10 Σεπτεμβρίου;

Ποιος εγγυάται πως παρά τις προσπάθειες των συνεργείων και τα κατάλληλα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, ο συνθετικός χλοοτάπητας που θα επικολληθεί, σε  μία βρεγμένη και γεμάτη υγρασία τσιμεντένια επιφάνεια, θα έχει σωστά αποτελέσματα;

Σταματάμε εδώ την κριτική και την καταγραφή των απόψεών μας γιατί θα στεναχωρηθούμε χρονιάρες ημέρες και δεν αρμόζει …