Πολιτική κουβέντα και ευχές από Βουλευτές και Δημοτικούς Συμβούλους της πόλης μας…

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ.κ. Χαρά Καφαντάρη και Παναγιώτης Κουρουμπλής από νωρίς το πρωί εχθές, ανήμερα της εορτής της πολιούχου της πόλης μας Αγίας Βαρβάρας, βρέθηκαν στον Ι. Ν. και παρακολούθησαν την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της λειτουργίας συναντήθηκαν στην έξοδο του Ναού με τους Δημοτικούς Συμβούλους της πόλης μας κ.κ. Καπλάνη, Γιάγκα, Σαββίδη και Μπαντούνα και αντάλλαξαν ευχές.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ” και συζήτησαν επί πολιτικών θεμάτων.

Λίγο αργότερα στην παρέα προστέθηκε και η Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην πόλη μας κ. Παπαδάκου Μαρία η οποία είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον κ. Κουρουμπλή, με τον οποίον γνωρίζονται επί πολλά χρόνια.

Το θέμα των αρχαιρεσιών στο ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη του νέου Προέδρου, κυριάρχησε στην κουβέντα που έγινε, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε στο  Νοσοκομείο της πόλης μας, της πανδημίας φυσικά, των σχολικών γευμάτων που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα και άλλων καυτών θεμάτων της περιοχής μας.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!