Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά με τον προγραμματισμό που υπάρχει από το δήμο και την ανικανότητα των αρμοδίων να μπει κάποια κυκλοφοριακή τάξη…

Όσο ο δήμος και η τροχαία “ανέχονται” αυτήν την κατάσταση τόσο η πόλη μας θα υποβαθμίζεται καθημερινά, η ταλαιπωρία των οδηγών θα αυξάνεται και η μόλυνση του περιβάλλοντος από τα καυσαέρια θα βαράει κόκκινο.

Οι καθυστερήσεις στην κίνηση και τη μετάβαση από ένα σημείο σε άλλο θα μεγαλώνουν και τα νεύρα των οδηγών θα σπάνε, όπως και τα αυτιά των πεζών από τα κορναρίσματα.

Αυτή η άναρχη πόλη δεν έχει σωτηρία όσο οι αρμόδιοι είναι απλά παρατηρητές και δεν λαμβάνουν δραστικά μέτρα.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες εχθές το πρωί ώρα 09:30, στην Ελευθερίου Βενιζέλου μεταξύ της Μεγάλου Αλεξάνδρου και της οδού Αφροδίτης.

Στην μία ένα φορτηγό είναι αραγμένο στην παραπάνω γωνία, άλλο προσπαθεί να το προσπεράσει περνώντας στο αντίθετο ρεύμα και το λεωφορείο να “κολλάει”.

Στην κεντρική μας φωτογραφία, απορριμματοφόρο του δήμου στην ήδη βεβαρυμμένη Ελ. Βενιζέλου αδειάζει κάδους, ώρα 09:30 το πρωί, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ουρά οχημάτων από πίσω του καθώς έχει σταματήσει να αδειάσει κάδο.

Εκείνοι που έστειλαν το απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης, σε ώρα αιχμής δεν καταλαβαίνουν τι κυκλοφοριακό χάος θα προκληθεί.

Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά με τον προγραμματισμό που υπάρχει.

Σε ολόκληρο τον κόσμο οι κεντρικές λεωφόροι καθαρίζονται πρωί – πρωί.

Εδώ στην Αγία Βαρβάρα πάμε κόντρα στην υφήλιο…

Τι να πούμε και τι να μολογήσουμε πλέον;;;