Την πρώτη εκτός έδρας νίκη, πέτυχε η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ κόντρα στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ με 2 – 0

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη της για το φετινό πρωτάθλημα πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου, η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ απέναντι στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με σκορ 2 -0.

Ο αγώνας κατά διαστήματα ισορροπημένος, με την ΑΠΕ να πατά γερά στο τερέν και να έχει επιθετικό προσανατολισμό, αλλά με προσοχή στην άμυνά της.

Γενικά ήταν ένα όμορφο παιγνίδι που κέρδισε εκείνος που μπόρεσε να σπρώξει το τόπι στο φιλέ.

Το πρώτο τέρμα της ομάδας μας σημείωσε ο Κυβέλος μετά από φάουλ που κερδίσαμε στο 70 λεπτό της αναμέτρησης και δισταγμό της αντίπαλης άμυνας.

Η ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, πίεσε την ΑΠΕ για την ισοφάριση αλλά οι αθλητές της ομάδας μας έπαιξαν ψύχραιμα και έξυπνα την αντίπαλη ομάδα.

Σε μια αντεπίθεση μάλιστα στο 92 λεπτό του αγώνα ο Τζώρτζης πέτυχε το δεύτερο τέρμα, σφραγίζοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορικής ομάδας της πόλης μας.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Τζώρτζης, Κυβέλος, Μαθιούδης, Γολίδης, Τσαγκάρης (63΄ Μπάκας Π.), Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής, Παναγιωτίδης (90΄ Τσιγκόπουλος).

* Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, μετά από αυτό το ματς της 10ης αγωνιστικής, έχει 13 βαθμούς με 4 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 4 ήττες, ένα (1) ρεπό και τέρματα 9-9.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΠΕ φιλοξενεί στο γήπεδο στα Ριμινίτικα τα ΣΟΥΡΜΕΝΑ, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου Γύρου του Β ΄  Ομίλου της Α ΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.