Νίκη της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ επί του ΑΣΤΕΡΑ Ζωγράφου, υπό τη σκιά του Χρήστου Τσουκαλά

Με σκορ 1 – 0 η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ επικράτησε του ΑΣΤΕΡΑ Ζωγράφου στο γήπεδο στα Ριμινίτικα το πρωί σήμερα, στη σκιά και το πένθος της απώλειας του Χρήστου Τσουκαλά…

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Κύβελος με πλασέ στο 76΄, μετά από άστοχη απομάκρυνση της μπάλας σε φάουλ της ΑΠΕ προς την εστία των φιλοξενουμένων, από τους αμυντικούς της.

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ σαφώς πιο μαχητική και καλύτερη στο β΄ ημίχρονο είχε τα ηνία του αγώνα, σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο που ο αγώνας ήταν μοιρασμένος στις δύο ομάδες.

Σημειώνουμε πως με τη νίκη της αυτή η ΑΠΕ, πέρασε τον ΑΣΤΕΡΑ κατά δύο βαθμούς και πήρε μια γερή ανάσα στον πίνακα της βαθμολογίας.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Τζώρτζης, Κυβέλος, Μπάκας Αλ., Γολίδης, Τσαγκάρης (61΄ Παναγιωτίδης), Κατσικανταής (90΄ Τσιγκόπουλος), Μαθιούδης, Παναγιωτόπουλος, Πατσατζόγλου (69΄ Μπάκας Π.)

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας το ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Πριν τον αγώνα  τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γενικού Αρχηγού της Ομάδας, Χρήστου Τσουκαλά, ο οποίος μας άφησε πριν λίγες ημέρες.

Προηγήθηκε σε κλίμα συγκίνησης μια μικρή αποχαιρετιστήρια τελετή στη μνήμη του κατά την οποία η ΑΠΕ έδωσε στη σύζυγο του Τσουκαλά, φανέλα της ομάδας με το όνομά του και σημαία της ομάδας με την οποία θα καλυφθεί το φέρετρο του αύριο Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, στις 2:00 το μεσημέρι στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα γίνει στο Τρίτο Νεκροταφείο.

Διοίκηση και παίκτες της ομάδας έβαλαν λουλούδια στη θέση του στον πάγκο που συνήθιζε να κάθετε, ενώ η συγκίνηση, ήταν μεγάλη τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο χώρο που ήταν οι φίλαθλοι του αγώνα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί οπαδοί της ομάδας μας όρθιοι καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, εκτός εκείνων που ανέβηκαν στο βουνό και κάθονταν στα βράχια.

Για μια ακόμα φορά δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για την καθυστέρηση που συμβαίνει στην τοποθέτηση της κερκίδας στην πλατφόρμα που είναι έτοιμη εδώ και μήνες.