ΑΠΕ – ΑΣΤΕΡΑΣ Ζωγράφου την Κυριακή, υπό τη σκιά του χαμού του Χρήστου Τσουκαλά

Υπό τη σκιά του χαμού του Γενικού Αρχηγού της Χρήστου Τσουκαλά, η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ υποδέχεται την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, στις 11:00 το πρωί την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ Ζωγράφου, στο γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ βρίσκεται πάνω από την ομάδα μας με έναν βαθμό διαφορά, πράγμα που σημαίνει πως η νίκη είναι μονόδρομος για την ΑΠΕ, για να τον αφήσει πίσω.

Προβλήματα η ομάδα του Κουνάδη δεν αντιμετωπίζει παρά μόνο την απουσία του Γιαννόπουλου, ο οποίος τη Δευτέρα παρουσιάζεται σε μονάδα της Αλεξανδρούπολης για την στρατιωτική του θητεία. Το δεκάρι της ΑΠΕ θα λείψει από τα πλάνα του προπονητή του το επόμενο ενιάμηνο.

Πριν τον αγώνα της Κυριακής θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χρήστου Τσουκαλά, ενώ η ομάδα θα αγωνιστεί με την μαύρη εμφάνιση και περιβραχιόνιο λόγω πένθους.

Στη σύζυγο του Τσουκαλά θα δοθεί φανέλα της ΑΠΕ με το όνομά του, ενώ λουλούδια θα βάλει η ομάδα στην θέση του στον πάγκο που καθόταν.

Η κηδεία του Χρήστου Τσουκαλά θα γίνει τη Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι στο Γ΄ Νεκροταφείο, ενώ το φέρετρο του θα σκεπάζει σημαία της ΑΠΕ που παραγγέλθηκε για το θλιβερό αυτό γεγονός.

Οι φίλοι του Χρήστου Τσουκαλά καλό θα είναι να βρεθούν στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα, για να παρακολουθήσουν όσα προς τιμή του έχει ετοιμάσει η ομάδα και να τον χαιρετίσουν νοερά στο χώρο που αγάπησε και αγαπήθηκε.