Χρειάζεται συχνότερη αλλαγή του νερού και καθαρισμός από χώματα, λάσπες και άλλα αντικείμενα που προκαλούν ζημιές στα μηχανήματα των σιντριβανιών

Για μία ακόμα φορά καθυστέρησε ο καθαρισμός των λιμνών στην πλατεία του Προφήτη Ηλία, με αποτέλεσμα η μάκα να είχε κατακαθίσει παντού και να αφήσει τα σημάδια της στα τοιχώματα και τους πυθμένες τους.

Τα ανοξείδωτα φίλτρα των σιντριβανιών επίσης  είχαν βουλώσει από λάσπες, φύλλα και άλλα υλικά και άτομα από την εταιρεία που έχει τοποθετήσει τους μηχανισμούς των σιντριβανιών καλέστηκε για σχετικό καθαρισμό και service.

Πάντως και παλαιότερα όταν πάλι τα σιντριβάνια είχαν φτάσει στο “αμήν” η εταιρεία είχε ενημερώσει το δήμο πως χρειάζεται συχνά αλλαγή του νερού και καθαρισμός από χώματα, λάσπες και άλλα αντικείμενα που προκαλούν ζημιές στα μηχανήματα.

Ο δήμος με πολυπληθές συνεργείο εργαζομένων και τον Αντιδήμαρχο κ. Βασιλάκο, εχθές το πρωί προσπαθούσαν επί ώρες να τα “συνεφέρουν” και να τα καθαρίσουν.

Το αποτέλεσμα παρά τις προσπάθειες είναι αυτό που βλέπετε.

Από την πίεση να φύγουν οι λάσπες και η μάκα από τοιχώματα και πυθμένες, έφυγε και ο γαλάζιος χρωματισμός με τον οποίο είχαν βαφτεί πρόσφατα…