Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021 – Αγαπώ την Αγία Βαρβάρα, Απογράφομαι στον δήμο μου.

«Όλοι Μετράμε» είναι το σύνθημα της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021 που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης μας να ανταποκριθούν με συνέπεια και ευθύνη στην απογραφή, ώστε να «μετρηθούμε σωστά». Είναι σημαντικό να απογραφούμε στον δήμο μας διότι οι επιχορηγήσεις από το κράτος γίνονται με πληθυσμιακά κριτήρια.

Λόγω της πανδημίας η διαδικασία της απογραφής έχει διαφοροποιηθεί από τις προηγούμενες απογραφές. Με σύμμαχο την τεχνολογία, αξιοποιείται ο σύνδεσμος https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/apographe-plethusmou-katoikion-2021/apographe-plethusmou-katoikion-2021 για αυτοαπογραφή των πολιτών.

Οι απογραφείς επισκέπτονται τα νοικοκυριά προκειμένου να διανείμουν τον μοναδικό κωδικό απογραφής ανά νοικοκυριό. Για την αυτοαπογραφή απαραίτητοι είναι και οι κωδικοί taxisnet. Όσοι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να αυτοαπογραφούν, θα απογραφούν μετά τις 26 Νοεμβρίου με τον παραδοσιακό τρόπο πόρτα-πόρτα, κατόπιν συνεννόησης με τον απογραφέα.

Για τις ανάγκες της απογραφής ο δήμος μας παραχώρησε στην Ελληνική Στατιστική Αρχή την παλαιά αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου αρ. 55, 1ο όροφο, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2160029200. Επίσης, λειτουργεί η κεντρική τηλεφωνική γραμμή: 2111212031 που αφορά στον δήμο μας.

Αγαπώ την Αγία Βαρβάρα, Απογράφομαι στον δήμο μου.