Γονείς συμμετάσχετε, αντιδράστε, στηρίχτε τους Συλλόγους Γονέων, για το καλό των παιδιών σας

Γράφαμε στα μέσα του Οκτώβρη με αφορμή τις συγχωνεύσεις τμημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης μας και κατάργηση άλλων, πως δεν υπήρχε ουσιαστική αντίδραση από τους γονείς μπροστά σε αυτήν την κατάσταση και τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Αναρωτιόμασταν το γιατί και ζητάγαμε από τους σχολικούς φορείς να μπουν μπροστάρηδες και να βγάλουν τους γονείς από το “Χουζούρι” τους.

Λίγες εβδομάδες αργότερα,  Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, μόλις και μετά βίας κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν τις εκλογικές διαδικασίες και να γίνει η εκλογή των νέων Διοικητικών Συμβουλίων τους.

Ορισμένοι από αυτούς χρειάστηκε να κάνουν, επανειλημμένα καλέσματα και να έχουν ανοιχτές τις κάλπες επί μέρες, για να πετύχουν οι εκλογές τους.

Εάν και τώρα δεν προβληματιστεί η Σχολική Κοινότητα για την “αδράνεια” των γονέων  και δεν δραστηριοποιηθεί, τότε δυστυχώς τα σχολεία μας θα συρρικνώνονται, χωρίς αντίδραση από εμάς και προς  όφελος του υπουργείου Παιδείας που θα κάνει ότι θέλει.

Γονείς συμμετάσχετε, αντιδράστε, στηρίχτε τους Συλλόγους Γονέων, για το καλό των παιδιών σας.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!