Σε Ενωτικό, γιορταστικό κλίμα οι εκλογές στην Ένωση Κρητών για νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Μέσα σε κλίμα συντροφικότητας και χαράς, αφού μετά από καιρό οι Κρήτες της πόλης μας ξανάσμιξαν για να πάρουν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης,  διεξάχθηκε η εκλογική διαδικασία  εχθές στα γραφεία της Ένωσης.

Εκλογές χωρίς διαξιφισμούς και αντιπαλότητες αφού κοινός στόχος όλων όσων συμμετείχαν, υποψηφίων και εκλογικού σώματος είναι ένας: Η διατήρηση  και προώθηση της παράδοσης, του πολιτισμού και των αξιών της Μεγαλονήσου και των ανθρώπων της.

Από νωρίς το πρωί εχθές, άρχισε η εμφάνιση των ψηφοφόρων στα γραφεία της Ένωσης και συνεχώς αυξανόταν η προσέλευση.

Διακριτικά οι ρακές δεν έλειψαν, στη βεράντα των γραφείων, ενώ οι ευωδιές από τους λαγούς που ετοιμάζονταν, προσφορά μελών της Ένωσης, μετέτρεψαν το ευχάριστο κλίμα σε γιορταστικό.

Εκλογές γιορτής για το νέο ξεκίνημα που από σήμερα το νέο Δ.Σ. θα αναλάβει να φέρει σε πέρας και να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις για μεγαλύτερη συμμετοχή των Κρητών γύρω από την Ένωση και τη συνεχή ενδυνάμωση του Κρητικού στοιχείου στην πόλη μας.

Μακάρι όλες οι εκλογικές διαδικασίες φορέων της πόλης μας να ακολουθήσουν στο μέλλον το παράδειγμα των Κρητικών και να απομονώσουν τα στοιχεία εκείνα που θέλουν να κάνουν κακό στο πολιτιστικό κίνημα και να δημιουργήσουν προβλήματα στην ύπαρξή του.

Το αποτέλεσμα δε των εκλογών έστειλε και ένα ακόμα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, επιβραβεύοντας το απελθόν Διοικητικό Συμβούλιο, για τις πράξεις του, απομονώνοντας τους ελάχιστους που προσπάθησαν το τελευταίο διάστημα να διαβάλλουν προσπάθειες και γεγονότα.

Οι εκλογές τώρα τελείωσαν και το ελπιδοφόρο μήνυμα της κάλπης, να γίνει πράξει από το νέο Συμβούλιο, μετά την σύνθεσή του.

Σχετικά με τη διεξαγωγή των εκλογών ο κ. Παντελής Πρεντάκης, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

“Όμορφο τέλος, μιας σημαντικής ημέρας! Μιας ημέρας εκλογών στην Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας, που σταματούν να μιλούν τα άτομα και εκφράζονται οι άνθρωποι! Μας τιμήσατε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας! Επιβραβεύσατε το έργο και τον αγώνα μας, με την ανέλπιστη συμμετοχή σας, σε τόσο δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις ! Στηρίζετε την συνέχεια της Ένωση μας με τις συνδρομές σας από το υστέρημά σας! Δώσατε νέα εντολή για τη συνέχεια της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας! Κάνουμε την εντολή σας σημαία, την αγάπη σας δύναμη και συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα μας… Σας ευχαριστούμε, σας ευχαριστώ, για μιαν ακόμα φορά!!!”

Τα αποτελέσματα των εκλογών στις οποίες ψήφισαν 153 μέλη της Ένωσης έχουν ως εξής: