Γιάγκας για “ΠΑΝΘΕΟΝ”: “Δεν θα συνηγορήσουμε στην παρανομία και την αυθαιρεσία”

Η τοποθέτησή του Επικεφαλής της παράταξης “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”  κ. Μιχάλη Γιάγκα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με το θέμα του αναψυκτηρίου “ΠΑΝΘΕΟΝ”, έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Σε ένα χαρακτηριστικό σημείο ο κ. Γιάγκας αναφέρει: 

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλος ο συνδυασμός «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» είμαστε υπέρ της επαναλειτουργίας του Αναψυκτηρίου. Εξ’ άλλου δεν υπάρχει κάτοικος, δημότης ή πολίτης της Αγίας Βαρβάρας, αλλά και των γύρω περιοχών που να μη το θέλει αυτό.

Θέλουμε όμως η έναρξη λειτουργίας του να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις νομιμότητας.

Ο δήμος έχει ταλαιπωρηθεί  πολλαπλά από τους μέχρι τώρα χειρισμούς. (πολεοδομίες, δασαρχεία, Δικαστήρια, Αγωγές, πρόστιμα ήδη ο Δήμος έχει πληρώσει 255.000 ευρώ, χρήματα που θα μπορούσαν να διοχετευτούν για το καλό της πόλης και τα επιβαρύνθηκαν οι δημότες, και βεβαίως ένα θλιβερό γεγονός της απώλειας της ζωής ενός εκ των ενοικιαστών).  Λόγω όλων αυτών των εκκρεμοτήτων παραμένει κλειστό από τον ΜΑΗ του 2009 όταν ακόμη δήμαρχος ήταν ο νυν δήμαρχος, ο κος Μίχος”.

Στην εφημερίδα μας στάλθηκε απομαγνητοφωνημένη ολόκληρη η τοποθέτησή του και έχει ως εξής:

 

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!