Εκτός Κυπέλου η ΑΠΕ από τους ΤΡΑΧΩΝΕΣ – Χωρίς τη βασική ομάδα – Έπαιξαν παίκτες και από την Κ18

Με τρεις μόνο παίκτες της πρώτης ομάδας, η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ξεκίνησε τον εκτός έδρας αγώνα της κόντρα στους ΤΡΑΧΩΝΕΣ εχθές για το κύπελλο ΕΠΣΑ, αφού ο προπονητής θέλησε να ξεκουράσει τους βασικούς αθλητές του αλλά να δώσει την ευκαιρία και σε παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να βγουν συμπεράσματα.

Επίσης χρησιμοποιήθηκαν και τρεις νεαροί από την Κ18 και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας.

Ο ισχυρός άνεμος πάντως που φυσούσε έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην ομάδα μας αφού στο πρώτο ημίχρονο δέχθηκε δύο τέρματα, ένα από φάουλ και ένα από κόρνερ, εξ αιτίας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο με επιπλέον αλλαγές η ΑΠΕ δέχθηκε ακόμα ένα τέρμα, για να πετύχει ο Κατσικάνταης το “γκολ της τιμής” και να λήξει ο αγώνες με νικήτρια τη γηπεδούχο με σκορ 3 – 1.

Την Κυριακή η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ έχει ρεπό και θα δώσει την ευκαιρία σε προπονητές και αθλητές να δουλέψουν περισσότερο πριν ξαναπέσουν στη μάχη του δύσκολου πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑ στο οποίο συμμετέχει.

Μετά το ρεπό, στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές από την 9η έως την 12η, η ομάδα μας έχει τρία (3) εντός έδρας παιχνίδια, 

9η ΑΠΕ – Αστέρας Ζωγράφου,

10η Ηράκλειο – ΑΠΕ,

11η ΑΠΕ – Σούρμενα,

12η (έναρξη β ΄   γύρου) ΑΠΕ – ΓΣ Αργυρούπολης.