Επιβάλλεται επείγουσα παρέμβαση του δήμου σε εγκαταλελειμμένο ακινητο

Η οδός 28ης Οκτωβρίου αρχίζει από την Ελ. Βενιζέλου και ολοκληρώνεται στον πεζόδρομο Κρήνης, επειδή πέφτει πάνω σε ιδιοκτησίες.

Μία από αυτές τις ιδιοκτησίες είναι ένα, επί πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένο, ακίνητο το οποίο στο παρελθόν είχε καταντήσει στέκι ύποπτων ατόμων και κινήσεων, ενώ η βρόμα και η δυσοσμία δημιουργούσαν ανυπόφορη κατάσταση.

Πριν πέντε περίπου χρόνια ο δήμος αντιλαμβανόμενος το μέγεθος του προβλήματος, τοποθέτησε λαμαρίνες στις εισόδους του, αφού πρώτα το καθάρισε και το απολύμανε, ώστε να μην εισέρχεται κανένας μέσα σε αυτό.

Μάλιστα δίπλα από το ακίνητο έχει δημιουργηθεί και ένα μονοπάτι από συμπολίτες μας που θέλουν να πάνε στο σταθμό ΜΕΤΡΟ της Αγίας Μαρίνας, “κόβοντας” δρόμο.

Έως πέρσι δεν υπήρχε κάποια αλλαγή του σκηνικού. Οι γύρω κάτοικοι είχαν απαλλαγεί από τη βρόμα και οι συμπολίτες μας περνούσαν με ασφάλεια από το σημείο.

Το τελευταίο διάστημα όμως κάποιοι παραβίασαν μία από τις λαμαρίνες και αραιά μπαινοβγαίνει κόσμος στο ακίνητο, ενώ το σκουπιδομάνι πέριξ του ακινήτου πλέον είναι μεγάλο.

Μήπως ο δήμος πρέπει να πάει να ρίξει μια ματιά. Να ασφαλίσει πάλι το χώρο, αφού πρώτα τον καθαρίσει και τον απολυμάνει;;;