Ψεκασμός πεύκων σε παιδική χαρά με παιδιά – Οι θαμώνες του “ΛΙΘΟΥ” έτρεχαν με τα τοστ και τους καφέδες τους να προφυλαχτούν!!!

Συνεχίστηκαν και εχθές με μεγάλη επιτυχία από το δήμο και το “εξειδικευμένο συνεργείο” του, οι ψεκασμοί των πεύκων για την αντιμετώπιση των καμπιών.

Ήταν τόσο μεγάλη η προσοχή δε που έδειχνε στην εργασία του το συνεργείο, αφού δεν πήρε χαμπάρι, δεν ειδοποίησε και δεν σταμάτησε ακόμα και όταν του έγιναν παρατηρήσεις στο αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ”, ότι το ράντισμα δεν πήγαινε μόνο στα πεύκα, αλλά και στους θαμώνες του, στους καφέδες, τα τοστ και τα αναψυκτικά που είχαν στα τραπέζια τους.

Όσοι κάθονταν στα τραπεζάκια ξαφνικά άρχισαν να δέχονται πάνω τους το φάρμακο για τις κάμπιες που σκορπίζονταν στον αέρα και άρον – άρον μάζευαν ποτήρια, φλιτζάνια και πιατάκια και έτρεχαν στην κυριολεξία να προφυλαχτούν εντός του καταστήματος.

Εργαζόμενη στο αναψυκτήριο φώναξε το άτομο από το “εξειδικευμένο συνεργείο” και του ζήτησε να προσέχει και πως κακώς γίνονταν ο ψεκασμός εκείνη την ώρα που το αναψυκτήριο είχε αρκετές παρέες, γύρω στις 11:30΄ το πρωί.

Ο ψεκασμός θα μπορούσε να γίνει νωρίς το πρωί, που δεν υπάρχει κόσμος τόσο στο αναψυκτήριο, όσο και την παιδική χαρά.

Δεν ακούσαμε την απάντηση του εργαζόμενου, αλλά δεν σταμάτησε εκεί το έργο του.

Μπήκε μέσα στην παιδική χαρά που υπάρχει στην πλατεία και άρχισε να ψεκάζει, ενώ σε αυτήν ήταν μικρά παιδιά, μητέρες και βρέφη σε καροτσάκια, οι οποίοι δέχτηκαν γερές δόσεις του φαρμάκου επάνω τους.

Δημιουργήθηκε τεταμένη ατμόσφαιρα και συμπολίτες μας κούναγαν το κεφάλι τους απαξιωτικά, ενώ οι γονείς με τα παιδιά τους έτρεχαν να απομακρυνθούν από την παιδική χαρά.

Ο Δήμος οφείλει να ενημερώνει τους κατοίκους όταν πρόκειται να γίνει ψεκασμός σε χώρους που υπάρχουν άτομα και να σέβεται τον πολίτη.

Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη εχθές στην πλατεία του “ΛΙΘΟΥ” και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο απαράδεκτο περιστατικό…