Γιώργος Κούτουλας προς Βάσω Φίλη: “Να είχατε φροντίσει να διαμαρτυρηθείτε και εσείς για τις σοβαρές παρατυπίες που σημειώθηκαν και οδήγησαν σε επανάληψη των εκλογών”

Δημοσιεύσαμε νωρίτερα σήμερα το πρωί, κείμενο της π. Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου, κ. Βάσως Φίλη, που αφορούσε τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο Σύλλογο.

Στο κείμενό της η κ. Φίλη ήταν καυστική κατά προσώπου χωρίς να το κατονομάζει όμως.

Σε ένα απόσπασμά της η κ. Φίλη αναφέρει: Κλίμα εκφοβισμού και πόλωσης δημιουργεί συγκεκριμένο πρόσωπο που οδηγεί σε διχασμό τους γονείς. Νέοι σωτήρες και ψευτοεπαναστάτες παίζουν βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες των γονέων…”

Λίγη ώρα από την ανάρτηση του κειμένου της στην εφημερίδα μας, ο κ. Γιώργος Κούτουλας έκανε το παρακάτω σχόλιο, απαντώντας στα όσα η κ. Φίλη υποστηρίζει στο δικό της:

“Καλο θα ηταν πριν μιλησετε με τροπο που εσεις θεωρειτε ευγενικο και φανταζομαι οχι προσβλητικο για “σωτηρες και ψευτοεπαναστατες” να ειχατε φροντισει να διαμαρτυρηθειτε και εσεις για τις σοβαρες παρατυπιες που σημειωθηκαν και οδηγησαν σε επαναληψη των εκλογων.

Θυμιζω οτι αυτες αφορουσαν περιπτωση ηληκιωμενου που ψηφισε παρα την επισημανση οτι δεν επιτρεποταν γιατι δεν ηταν κηδεμονας ουτε γονιος  και επισης την περιπτωση 3 υποψηφιοτητων που εμφανιζονται ως γονεις ή κηδεμονες του ιδιου παιδιου.

Και οι δυο περιπτωσεις νομιζω οτι αποτελουν σοβαρες παραβιασεις της διαδικασιας που ολοι πρεπει να τιμαμε.

Οσον αφορα τις διαδικασιες διεκδικησης και αν αυτες πρεπει να ειναι πολιτισμενες και κοσμιες οπως λετε, αν η σιωπη ειναι πολιτισμος, συγγνωμη αλλα δεν θα την προτιμησουμε.

Και δεν καταλαβαινω γιατι ειναι απειλη η επαναληψη των εκλογων και δεν ειναι η αποδοχη των τετελεσμενων παρατυπιων.

Τελος για τις κυβερνητικες αποφασεις που “χρησιμοποιουνται” θυμιζω απλως οτι με υπογραφες δικες μας και οχι με αποφαση του ΔΣ ειχε γινει η μοναδικη συνελευση που συζητησε και αποφασισε εκδηλωση που δεν εγινε ποτε για τις αλλαγες στον αριθμο τμηματων, θεμα που το βρηκαμε μπροστα μας με τη συγχωνευση της α΄ δημοτικου.

Διαφερουμε ναι, αλλα η διαφορα δεν ειναι πολιτισμος και “επαγγελματιες αντιδραστικοι”, αλλα αν πιστεουμε στην αποτελεσματικοτητα της μαζικης διαμρτυριας ή αν εχετε πλεον παραιτηθει απο αυτο και επιλεγετε τον δρομο των “προσωπικων ενεργειων”.

Αυτη Η ΕΠΙΛΟΓΗ σας ταιριαζει μαλλον περισσοτερο σε επαγγελματιες πολιτικους.

Γιώργος Κούτουλας”