Άδικη βαριά ήττα για την ΑΠΕ εκτός έδρας με τον ΑΤΤΑΛΟ (3 – 0)

Άδικη βαριά ήττα υπέστη το απόγευμα του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου, η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ στον εκτός έδρας αγώνα της, κόντρα στον ΑΤΤΑΛΟ, στο γήπεδο του Κόκκινου Μήλου, με σκορ 3 – 0.

Σαφώς καλύτερη η ΑΠΕ δεν αξιοποίησε την υπεροχή της, ιδιαίτερα από το 22΄ του πρώτου ημιχρόνου και μετά, όταν η αντίπαλη ομάδα έπαιζε με δέκα παίκτες, εξ αιτίας αποβολής παίκτης της.

Είχε δοκάρι σε αυτό το διάστημα η ΑΠΕ, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει τον  Άτταλο που είχε προηγηθεί στο 10΄, με αποκορύφωμα στο 45΄, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου να μείνει και αυτή με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπίκου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΠΕ ανέβασε την απόδοσή της, έχασε δύο καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, αλλά στα τελευταία λεπτά του αγώνα (87΄ και 89΄) και ενώ είχε προωθηθεί ολόκληρη η ομάδα στην αντίπαλη περιοχή για να ισοφαρίσει, η αντίπαλη ομάδα με δύο αντεπιθέσεις πέτυχε δύο ακόμα τέρματα, γράφοντας το τελικό σκορ 3 – 0, υπέρ της.

Η ομάδα μας την Τετάρτη παίζει σε αγώνα νοκ άουτ για το Κύπελλο ΕΠΣΑ με τους ΤΡΑΧΩΝΕΣ, ενώ την επόμενη Κυριακή έχει ρεπό στο πρωτάθλημα.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Τζώρτζης, Κύβελος, Μπίκος, Γολίδης (57΄ Παναγιωτόπουλος), Τσαγκάρης, Κατσικανταής, Μπάκας Π. (76΄ Παναγιωτίδης), Γιαννόπουλος, Πατσατζόγλου (46΄ Μπάκας Αλ.)

 Μετά το ρεπό, στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές από την 9η έως την 12η έχει τρία (3) εντός έδρας ματς,  9η ΑΠΕ – Αστέρας Ζωγράφου, 10η Ηράκλειο – ΑΠΕ, 11η ΑΠΕ – Σούρμενα, 12η (έναρξη β΄ γύρου) ΑΠΕ – ΓΣ Αργυρούπολης.