Αγώνες ξιφασκίας στο κλειστό, το αδιαχώρητο στους δρόμους από οχήματα…

Δημοσιεύσαμε προχθές σχόλιο του συμπολίτη μας κ. Α. Χ. , σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στις οδούς Σιπύλου, Ψηλορείτη και στις κάθετες αυτών δρόμους, όταν γίνονται αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο και τη δυσκολία παρκαρίσματος των οχημάτων των μόνιμων κατοίκων, αφού οι επισκέπτες κλείνουν μέχρι και τα πάρκινγκ των κατοικιών.

Εχθές Σάββατο στο κλειστό της οδού Σιπύλου, πραγματοποιήθηκαν αγώνες ξιφασκίας για το Πανελλήνιο Κύπελλο αγοριών και κοριτσιών έως 13 ετών και θα συνεχιστούν και σήμερα Κυριακή για ηλικίες έως 20 ετών.

Στους αγώνες συμμετείχαν Σύλλογοι από ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά τα μέτρα θα τα χαρακτηρίζαμε χαλαρά, ως προς την είσοδο στο κλειστό…

Σχετικά με τους αγώνες αυτούς δεν είδαμε και δεν λάβαμε καμία ανακοίνωση από το δήμο ή άλλον φορέα.

Τώρα πως, τι και γιατί, πολυτέλεια να ρωτάμε, ενώ θα έπρεπε τουλάχιστον να ενημερωθούν οι κάτοικοι των παραπάνω δρόμων, για να εξασφαλίσουν θέσεις πάρκινγκ για τα οχήματά τους και όχι να γυρνούν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα  για να βρουν θέση και να πάνε σπίτια τους .

Προτείνουμε πάντως στο δήμο, όταν υπάρχουν τέτοιες εκδηλώσεις να έρχεται σε επικοινωνία με το σούπερ μάρκετ που υπάρχει εκεί και να κατευθύνονται τα οχήματα στο τεράστιο πάρκινγκ του.

Προϋποθέτει βεβαίως να υπάρχουν καλές σχέσεις, για τέτοια παραχώρηση από την επιχείρηση, μεταξύ των δύο πλευρών…

Επανήλθε πάντως ο ίδιος ο συμπολίτης μας κ. Α. Χ. με καινούργιο σχόλιο του, το οποίο δημοσιεύουμε ως έχει:

“Καλημέρα σας για άλλη μια φορά η δημοτική αρχή απούσα στο κλειστό γήπεδο. Έχουν ξεκινήσει οι αγώνες κόσμος μαζεύεται με την ώρα όλο και πιο πολλά αυτοκίνητα και κόσμος και άφαντοι από το δήμο ούτε ένας…”