Καθαριότητα, βαψίματα και μεγαλεία τέτοια η γειτονιά δεν είχε ξαναδεί να γίνονται ταυτόχρονα, στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης, λόγω Αρβελέρ…

Προ ημερών γράφαμε πως αποφασίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο να δοθεί το όνομα της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ, στο ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ και ΤΕΧΝΗΣ που βρίσκεται στην οδό Παλαιών Πολεμιστών και Καλαντζάκου.

Με αφορμή αυτήν την απόφαση έχουν δραστηριοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες όλα τα τεχνικά συνεργεία και η υπηρεσία κήπων και πρασίνου, προκειμένου να καθαριστεί η περιοχή, να κλαδευτούν τα δένδρα μέσα κι έξω από το Κέντρο, για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί.

Επίσης εκτός της ανακατασκευής των πεζοδρομίων του τριγώνου που υπάρχει απέναντι από το πολιτιστικό κέντρο, επισκευάστηκε και το πεζοδρόμιο του επί της Καλαντζάκου.

Επίσης το ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ και ΤΕΧΝΗΣ, απέκτησε και ράμπα, αφού ξηλώθηκε το πεζοδρόμιο μπροστά στην πλαϊνή πόρτα και κατασκευάστηκε ράμπα, η οποία πιθανόν να χρησιμοποιηθεί για την είσοδο της κ. Αρβελέρ.

Καθαριότητα, βαψίματα και μεγαλεία τέτοια η γειτονιά δεν είχε ξαναδεί να γίνονται ταυτόχρονα, επιβεβαιώνοντας την εφημερίδα μας που έγραφε προ ημερών, πως ευτυχώς και γίνονται εκδηλώσεις για να γίνει καθαριότητα, φυτέματα και περιποίηση κάποιων σημείων της πόλης μας.

Υπενθυμίζουμε πως στον τοίχο του Κέντρου, στην γωνία με την οδό Αφροδίτης υπάρχει κάδος απορριμμάτων χωρίς καπάκι και δεινοπαθεί η γειτονιά από την μπόχα που αναδύει.

Με ευκαιρία λοιπόν την εκδήλωση για την Αρβελέρ, θα αλλάξει και ο κάδος απορριμμάτων, πιθανόν και ο μπλε της ανακύκλωσης.

Θα αντικατασταθεί με καινούργιο που θα έχει καπάκι και θα είναι ειδικά φιλοτεχνημένος…