Παράπονα κατοίκων για καθαριότητα και όργανα της παιδικής χαράς, στο Άλσος Δόξης

Πολλά είναι τα παράπονα από κατοίκους πέριξ του Άλσους Δόξης και αφορούν την καθαριότητα και την παιδική χαρά που υπάρχει στον χώρο.

Όπως μας είπαν, στα πλακόστρωτα που πάνε να καθίσουν στα παγκάκια ή να παίξουν τα παιδιά, δεν είναι λίγες οι φορές που γλιστράνε από τις πευκοβελόνες που υπάρχουν και δεν σκουπίζονται ή σπανίως, στο πάνω μέρος του Άλσους.

Όσον αφορά τα όργανα της παιδικής χαράς, εκτός μίας κούνιας που υπάρχει με δύο θέσεις, τα υπόλοιπα όργανα είναι για μεγαλύτερα παιδιά, ενώ στην γειτονιά υπάρχουν πολλά δίχρονα ή τρίχρονα νήπια και τα όργανα δεν είναι κατάλληλα για τέτοιες ηλικίες.

Μάλιστα η μία από τις δύο θέσεις στην κούνια, όπως μας είπαν, είναι τις περισσότερες μέρες ξεχαρβαλωμένη, με αποτέλεσμα ΟΛΑ τα νήπια της περιοχής να έχουν ένα και μοναδικό κάθισμα να κάνουν κούνια…

Ο δήμος οφείλει να τοποθετήσει τουλάχιστον άλλη μια κούνια και να φροντίζει για την καλύτερη καθαριότητα του χώρου, όπως μας είπαν…

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!