Τοποθετήθηκε στήριγμα στο πεύκο στην πλατεία του “ΛΙΘΟΥ” που είχαμε προτείνει -Υπήρχε κίνδυνος να πέσει από την κλήση που είχε πάρει

Μπορεί να άργησε ο δήμος να ανταποκριθεί σε προ μηνών πρότασή μας για την τοποθέτηση στηρίγματος σε πεύκο με μεγάλη κλήση, στην πλατεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ”),  αλλά τελικά εχθές συνεργείο της υπηρεσίας πρασίνου και κηποτεχνίας εμφανίστηκε στο χώρο και έπραξε τα δέοντα.

Δεν μπορούσε να καθυστερήσει πλέον η τοποθέτηση σιδερένιου στηρίγματος διότι η κλήση του πεύκου πλέον είχε πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.

Οι πολλές βροχές που έπεσαν και όσες πρόκειται να πέσουν τους επόμενους μήνες σε συνδυασμό με το βάρος του, καθιστούσαν πλέον την ύπαρξή του  επισφαλή.

Ελπίζουμε στις βάσεις του σιδερένιου στηρίγματος να έχει πέσει αρκετή ποσότητα μπετόν, για να κρατήσει το βάρος του δένδρου.

Θυμίζουμε πως στο ίδιο άρθρο μας κάναμε αναφορά και στην περίφραξη της παιδικής χαράς, η οποία περνάει πάνω από ένα καθιστικό, ενώ σε άλλο σημείο της είναι κοντά σε άλλο παγκάκι που είναι αδύνατο να κάτσει κάποιος αφού τα πόδια του δεν χωράνε.

Ελπίζουμε μετά το στήριγμα του πεύκου, ο δήμος να φροντίσει και για το θέμα της περίφραξης.

Ας πάρει λίγο χρόνο ακόμα, εμείς θα του υπενθυμίσουμε έτσι κι αλλιώς, την αναφορά μας, όποτε κι αν γίνει και αυτό…