Συλλογή και διάθεση ζωοτροφών σε φιλοζωικές οργανώσεις της Δυτικής Αθήνας για τις πυρόπληκτες περιοχές, από την Περιφέρεια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Περιστέρι, 2 Νοεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συλλογή και διάθεση ζωοτροφών σε φιλοζωικές οργανώσεις της Δυτικής Αθήνας για τις πυρόπληκτες περιοχές.

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου, ολοκληρώθηκαν ενέργειες συλλογής και διανομής ζωοτροφών σε φιλοζωικές οργανώσεις της Δυτικής Αθήνας για την υποστήριξη και την προστασία ζώων στις πυρόπληκτες περιοχές από τις καταστροφικές πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού.

Στο πλαίσιο έμπρακτης φροντίδας και ανάγκης ευαισθητοποίησης για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών εξασφάλισε άνω των 170 κιλών ζωοτροφές, που θα διατεθούν για την προστασία των αδέσποτων ζώων των περιοχών που επλήγησαν.

Για την Περιφέρεια Αττικής η προστασία των ζώων είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας, σηματοδοτώντας την ανάγκη ανάληψης δράσεων για την περίθαλψή τους. Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γ. Πατούλης στηρίζει έμπρακτα φορείς και σωματεία προστασίας και ασφάλειας των ζώων με παρεμβάσεις που αποτελούν δείγμα πολιτισμού για μία υγιή κοινωνία.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών
ant.dta@patt.gov.gr