Μιχάλης Φράγκου: “Ήμουν και είμαι μέλος της Δημοτικής Παράταξης “Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ”, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Γιώργος Καπλάνης”

Δημοσιεύσαμε νωρίτερα σήμερα  το πρωί άρθρο μας το οποίο αφορούσε δημοσίευμα της εφημερίδας “δικαιοσύνη” η οποία στο πρωτοσέλιδό της εμφάνιζε τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Φράγκου, μεταξύ των συμβούλων της παράταξης του δημάρχου και εκείνους της παράταξης του κ. Βασιλάκου, με τον χαρακτηριστικό τίτλο: “Αυτοί είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που Διαμορφώνουν Ισχυρή πλειοψηφία και με τις αποφάσεις τους, οδηγούν την πόλη, με επικεφαλής τον δήμαρχο Λάμπρο Μίχο στην ανάπτυξη” και ζητούσαμε από τον κ. Φράγκου να πάρει θέση.

Όντως πριν λίγη ώρα λάβαμε από τον κ. Φράγκου επιστολή απάντηση που έχει ως εξής:

Κύριε Βαμβακόπουλε

Ευθέως και χωρίς περιστροφές. Ουδέποτε, προς οιονδήποτε έχω εκδηλώσει πρόθεση να ενταχθώ στην πλειοψηφούσα παράταξη, που διοικεί το Δήμο.

Ήμουν και είμαι μέλος της Δημοτικής Παράταξης “Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ”, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Γιώργος Καπλάνης.

Ο,τιδήποτε άλλο γράφεται ή υπονοείται στο σχετικό δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, η οποία εκφράζει τις απόψεις του κ. Δημάρχου, αποτελεί απόρροια “ευσεβών πόθων” και τα χαρακτηρίζω ως παραπλανητικά, αν όχι συκοφαντικά.

Άλλωστε, όσοι παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου γνωρίζουν ότι ασκώ έντονη κριτική στη Διοίκηση του Δήμου, για τη μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη ή ολοκλήρωση έργων, τα οποία είναι αναγκαία για την πόλη (Ανακύκλωση, έργα στην Π.Π. Γερμανού, Χανίων, οικόπεδα έναντι Λίθου, απόσυρση εγκαταλελειμμένων οχημάτων, περίπτερα, μεγάλος αριθμός Αντιδημάρχων, με αποτέλεσμα τη μεγάλη οικονομική επιβάρυνση του Δήμου κ.ο.κ.), αμφισβητώντας μάλιστα έντονα τους ισχυρισμούς της.

Ταυτόχρονα βέβαια, η υπερψήφιση των προτάσεων που έρχονται από τη Δημοτική Αρχή και αποσκοπούν στην πρόοδο της πόλης μας είναι καθήκον μου, απέχει όμως πολύ από το να χαρακτηρίζομαι μέλος “μίας ισχυρής πλειοψηφίας”, με εμφανείς και αν μου επιτρέπετε προβοκατόρικες στοχεύσεις.

Αυτά, προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνον…

Αγία Βαρβάρα 1-11-2021

Με εκτίμηση

Μιχάλης Φράγκου

Δημοτικός Σύμβουλος

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου