Με τριάρα η ΑΠΕ φιλοδώρησε τα Βριλήσσια – Πλησιάζει το γκρουπ των πρωτοπόρων

Με καλύτερο το δεύτερο ημίχρονο και παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω, η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, κατάφερε να κερδίσει με το ευρύ σκορ 3 – 0 την ομάδα των Βριλησσίων, στο γήπεδο στα Ριμινίτικα το πρωί σήμερα Κυριακή 31 Οκτωβρίου, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Με τη νίκη της αυτή άφησε πίσω της αρκετές ομάδες στην βαθμολογία, μεταξύ αυτών τη σημερινή της αντίπαλο, τον Αθηναϊκό κ.ά., ενώ πλησιάζει το γκρουπ των πρωτοπόρων.

Το πρώτο ημίχρονο μοιρασμένο, αλλά στο Β΄ Ημίχρονο, “έγυρε” το γήπεδο προς την εστία των φιλοξενουμένων.

Το πρώτο τέρμα πέτυχε ο Τσαγκάρης στο 52΄και ακολούθησαν ο Τζώρτζης στο 73΄και ο Μασμανίδης στο 87΄, οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Σωτηρίου (46΄ Γιαννόπουλος), Κυβέλος, Μπίκος, Γολίδης (84΄ Μαθιούδης), Τσαγκάρης (87΄ Σκαπέτης), Πατσατζόγλου (64΄ Παναγιωτίδης), Μπάκας Π. (87΄ Παυλάκος), Κατσικανταής, Τζώρτζης

Την επόμενη Κυριακή 7 Νοεμβρίου η ΑΠΕ παίζει εκτός έδρας με τους ΤΡΑΧΩΝΕΣ για το πρωτάθλημα, ενώ την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στον Κόκκινο Μύλο αντιμετωπίζει για το κύπελλο τον ΑΤΑΛΛΟ.

Την μεθεπόμενη Κυριακή η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ έχει ρεπό.

Σημειώνουμε για μια ακόμα φορά την απαίτηση των φιλάθλων και οπαδών της ομάδας για την κατασκευή κερκίδας και των γύρω κατοίκων για τη δημιουργία πάρκινγκ στο κάτω μέρος του γηπέδου, αφού και σήμερα αρκετοί οδηγοί είχαν κλείσει πάρκινγκ κατοίκων της οδού Φλέμινγκ.