Μιχάλης Γιάγκας: “Πρωταθλητές στην παραποίηση. Ξανά”

Με τίτλο: “Πρωταθλητές στην παραποίηση. Ξανά”, ο επικεφαλής της παράταξης “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” κ. Μιχάλης Γιάγκας κριτικάρει ρεπορτάζ της εφημερίδας “δικαιοσύνη” το οποίο αφορούσε τις προχθεσινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην πόλη μας και στο οποίο εμφανίζεται σε φωτογραφίες, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Πουλάκης να καταθέτει στεφάνι, αλλά πρόκειται για φωτογραφίες από άλλη σχετική εκδήλωση και όχι από την προχθεσινή, όπως επισημαίνει εμμέσως πλην σαφώς, ο κ. Μιχάλης Γιάγκας, σημειώνοντας πως “Πρόλαβε να αλλάξει κουστούμι και χρόνο!!!”.

Το σχόλιο του κ. Γιάγκα το οποίο μας έστειλε για δημοσίευση και συνοδεύεται και από φωτογραφίες, έχει ως εξής:

“Στο φωτορεπορτάζ της κατ’ ευφημισμό εφημερίδας “Δικαιοσύνη σήμερα. Γιωργος Πουλάκης”, για τον φετινό εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, παρουσιάζεται ο κος Ιωάννης Πουλάκης, αντιδήμαρχος, να καταθέτει στεφάνι με γκρι κουστούμι στο Δημαρχείο.

Φέτος όμως φορούσε μπλε κουστούμι και η κατάθεση στεφάνων έγινε στο μνημείο Ηρώων.

Πρόλαβε να αλλάξει κουστούμι και χρόνο!!!!

Αυτή είναι η Αξιοπιστία του εντύπου.

Έτσι γίνεται και η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ όλων των θεμάτων της πόλης που προβάλλονται από αυτό το έντυπο.

Θαυμάστε τους…”

Αργότερα ο κ. Γιάγκας συμπλήρωσε:

Σημείωση: Για όσους επιμένουν να μην καταλαβαίνουν τι έγινε, διευκρινίζω: Φέτος δεν κατέθεσε στεφάνι ο κος Πουλακης, οι φωτογραφίες είναι από άλλη χρονιά.

Σημείωση 2η. Τώρα 14:50 και μετά την αποκάλυψη, οι φωτογραφίες αφαιρέθηκαν από το φωτορεπορτάζ

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!