Μανώλης Ζερβάκης, επανεκλεγείς Πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Αγίας Βαρβάρας: “Θα συνεχίσουμε δυναμικά”

Ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ η εκλογική διαδικασία στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας της πόλης μας, για την εκλογή του νέου της Διοικητικού Συμβουλίου.

Ψήφισαν 214 μέλη και φίλοι του κυβερνώντος κόμματος, από τα 245 εγγεγραμμένα, τόσο με την προσέλευσή τους στα γραφεία της Τοπικής και με τον παραδοσιακό τρόπο της κάλπης (212) όσο και με ηλεκτρονική ψήφο (10).

Από τα ψηφοδέλτια έγκυρα ήταν 212, ενώ άκυρα βγήκαν 2.

Πρόεδρος της Τοπικής εκλέχτηκε ο κ. Μανώλης Ζερβάκης, ο οποίος υπερψηφίστηκε από το 98% των εκλογέων, ενώ ο Γιώργος Φαρμακόπουλος πρώτος σε ψήφους (141).

Ο κ. Ζερβάκης μας δήλωσε σχετικά:

“Σήμερα ήταν γιορτή της Δημοκρατίας και ειδικότερα της Νέας Δημοκρατίας. Μέσα σε σύμπνοια και με στόχο την πρόοδο της Ελλάδος συνέβαλε και η Τοπική μας. Συγχαρητήρια στους εκλογείς και τους εκλεχθέντες.  Θα συνεχίσουμε δυναμικά”

Τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης επισκέφτηκαν ο υπ. κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η πολιτεύτρια Βαρβάρα Ψυχούλα – Κοντογιάννη και άλλοι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 9μελες Δ.Σ. της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ  ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ:

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΦΑΡΟΥΤΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΠΕΡΔΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Παρ΄ ότι η εφημερίδα μας έχει την σταυροδοσία των υποψηφίων, δεν την δημοσιεύει αναμένοντας από την Εφορευτική Επιτροπή την επίσημη ανακοίνωσή της.

Εντός της εβδομάδας θα συνέλθει το Δ.Σ. και θα αποφασίσει για τις θέσεις που θα πάρουν οι εκλεχθέντες.