Πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό κέρδισε η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, 0 – 0 με τον Αθηναϊκό

Πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό κέρδισε η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, στον αγώνα της σήμερα  το απόγευμα στην Καισαριανή κόντρα στον Αθηναϊκό, χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλά.

0 – 0 το τελικό σκορ, με το αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο παρ΄ ότι η ομάδα του Αθηναϊκού έχασε τρεις – τέσσερις καλές ευκαιρίες στο Β΄ ημίχρονο για να σκοράρει.

Με αμυντικούς προσανατολισμούς, δίνοντας χώρο στον αντίπαλο, λόγω απουσιών και στις αντεπιθέσεις, εστίασε το σύστημα της ομάδας του ο κ. Κουνάδης και του “βγήκε”.

Το παιχνίδι πάντως ήταν μοιρασμένο και το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Σωτηρίου, Κουτσαγγελής, Μπίκος, Μαθιούδης (46΄ Τζώρτζης), Τσαγκάρης (88΄ Παπαδόπουλος Χρ.), Πατσατζόγλου (70΄ Παυλάκος), Παναγιωτόπουλος (30΄ Π. Μπάκας), Γιαννόπουλος, Παναγιωτίδης (46΄ Κατσικανταής)

Την επόμενη Κυριακή η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, φιλοξενεί στο γήπεδο στα Ριμινίτικα τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, τα οποία έχουν όπως και η ΑΠΕ τέσσερις βαθμούς.

Με νίκη της ομάδας μας, η ομάδα των Βριλησσίων περνάει από κάτω μας και αυτό αναπτερώνει τις ελπίδες μας για ανάκαμψη στο δύσκολο πρωτάθλημα  της Α΄ ΕΠΣΑ, στο οποίο συμμετέχουμε…