Την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου εκλογές για το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων του Α΄ Γυμνασίου


Αγαπητοί γονείς καλημέρα,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες τις εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κατά την οποία έγινε ένας σύντομος απολογισμός του έργου του απερχόμενου Συλλόγου μας, ορίστηκε η τριμελής εφορευτική επιτροπή και τέθηκαν οι υποψηφιότητες για τις επερχόμενες εκλογές.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που παρευρέθηκαν και που θέλησαν να συμμετέχουν στο νέο ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου.

Αναφορικά με την ημερομηνία των εκλογών θα ενημερωθείτε σύντομα. Προκειμένου να επιτευχθεί επαρκής συμμετοχή, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν μέσα σε διάστημα 2-3 ημερών την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Έχουμε κατά νου ότι η ύπαρξη Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σε ένα σχολείο είναι υψίστης σημασίας. Ο Σύλλογος είναι η φωνή των Γονέων μέσα σε ένα σχολείο. Και αυτή η φωνή πρέπει να διαθέτει δύναμη και ένταση, να είναι ηχηρή.. Το όραμα για ένα καλύτερο σχολείο δεν υλοποιείται με αποχή και αποστασιοποίηση. Χρειάζεται συμμετοχή, ενθουσιασμός, υπευθυνότητα και υπέρβαση!!!

Ως εκ τούτου στεκόμαστε δίπλα στον εκάστοτε σύλλογο, δηλώνουμε το παρών στις συνελεύσεις και φυσικά συμμετέχουμε ενεργά με την ψήφο μας.

Σε αυτές τις εκλογές αλλά και σε όλες τις επερχόμενες, γονείς και κηδεμόνες οφείλουμε να είμαστε εκεί για να ορίσουμε, να ενθαρρύνουμε και να δημιουργήσουμε έναν σύλλογο με “στεντόρεια φωνή”.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α΄ Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας