Ο δήμος οφείλει να ενημερώσει τους συμπολίτες μας τι ακριβώς συμβαίνει πλέον, με τα έργα στα οικόπεδα στην Π. Π. Γερμανού

Γράφαμε την περασμένη Τετάρτη (13 Οκτωβρίου) πως απορρίφθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, σε συνεδρίαση της, η δήλωση  από την κατασκευαστική εταιρεία του έργου στα οικόπεδα επί της Π. Π. Γερμανού, απέναντι από το αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ”, περί διακοπής αυτών, για λόγους που εξηγούσε σε εξασέλιδη επιστολή της στο δήμο.

Η εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου ήταν αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο και αντέκρουε τα όσα η εταιρεία υποστήριζε.

Γράφαμε λοιπόν πως:

“Αυτό σημαίνει πολύ απλά πως μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής:

1ον Η εταιρεία επιστρέφει και συνεχίζει το έργο ή

2ον Η εταιρεία δεν επιστρέφει και διεκδικεί τα όσα υποστηρίζει, με αποτέλεσμα σε αυτήν την περίπτωση το έργο να μη συνεχιστεί προς το παρόν και να  είναι αμφίβολο το πότε θα ολοκληρωθεί πλέον.

Σε αυτήν την περίπτωση δεν γνωρίζουμε πως θα αντιδράσει ο δήμος”.

Επειδή έχει περάσει μία εβδομάδα και δεν έχουν επιστρέψει τα συνεργεία της εταιρείας για τη συνέχιση των εργασιών, μήπως ο δήμος οφείλει να ενημερώσει τους συμπολίτες μας τι ακριβώς συμβαίνει πλέον.

Το πολύπαθο αυτό έργο με τους ρυθμούς που κατασκευάζεται, δεν είναι απίθανο να ολοκληρωθεί και να  εγκαινιαστεί από την επόμενη δημοτική αρχή που θα εκλεγεί στις εκλογές του 2023…

‘Ηδη έχει ολοκληρωθεί η μισή θητεία της τωρινής διοίκησης και το έργο που ξεκίνησε επί δημαρχίας Καπλάνη, διάρκειας κατασκευής 6 μηνών (έπρεπε να είναι έτοιμο τον Γενάρη του 2020), ακόμα κατασκευάζεται…

Στην πάνω φωτογραφία μας ο τ. Δήμαρχος κ. Γιώργος Καπλάνης με τον Αντιδήμαρχό του κ. Σάββα Σαββίδη στο χώρο των έργων τον Ιούλιο του 2019.