Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ευχαριστεί τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Τρίχο για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία. Καλή συνέχεια και στο επανιδείν!

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ευχαριστεί τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Τρίχο για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία. Καλή συνέχεια και στο επανιδείν!

Ανακοίνωση είχαμε εχθές το βράδυ, από τον γνωστό προπονητή τερματοφυλάκων ΝΙΚΟ ΤΡΙΧΟ με αποδέκτη τον σύλλογο της ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ, λίγες ώρες από το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας απέναντι στην ομάδα των Πετραλώνων:

“Δυστυχώς όλα τα όμορφα πράγματα στην ζωή κάποια στιγμή τελειώνουν! Λόγω αυξημένων υποχρεώσεων αναγκάζομαι να αποχωρήσω από την Αγία Ελεούσα. Φεύγω από τον πρώτο σύλλογο που με αποδέχτηκε και πίστεψε στις δυνατότητες μου απο την πρώτη κιόλας χρονιά, πετυχαίνοντας τότε την άνοδο από την Β΄ στην Α’ κατηγορία.

Μια ομάδα που σεβάστηκε τη δουλειά μου και με υπολόγιζε παρά το νεαρό της ηλικίας μου. Αυτά τα τέσσερα χρόνια προσπάθησα να φανώ αντάξιος της ιστορίας της.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους τερματοφύλακες που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο, για την πίστη και την αφοσίωση που είχαν στο έργο μας, τους προπονητές Κουνάδη Νίκο και Τάκη Γιαννοπουλο για την αποδοχή και την άριστη συνεργασία που είχαμε, τους εφόρους, τους υπεύθυνους του γήπεδου για την βοήθειά τους καθημερινά, τη Διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μας στο γήπεδο, και ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Πάνο Καρατζα, τον άνθρωπο που έχει συντελέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην παραμονή μου όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πάντα συζητήσιμος και πρόθυμος στην λύση όποιων προβλημάτων παρουσιάζονταν!

Ευχαριστώ για όλα Κάπτεν!

Εύχομαι η ομάδα φέτος να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει κι ελπίζω μελλοντικά οι δρόμοι μας να ξανανταμώσουν. Κύριοι εις το επανιδείν!”