Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα από αθλητές, διοίκηση και οπαδούς – Η ΑΠΕ τα Πετράλωνα με 3- 0

Μία ομάδα με δύο πρόσωπα παρουσίασε η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, στο σημερινό παιχνίδι της κόντρα στην ομάδα των Πετραλώνων την οποία κέρδισε με το ευρύ σκορ 3 – 0, στο γήπεδο στα Ριμινίτικα για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ ΕΠΣΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο ορεξάτη η ΑΠΕ, προηγήθηκε από νωρίς με σκόρερ τον Πατσατζόγλου στο 7΄ και συνεχίζοντας δυναμικά και τεχνικά πέτυχε δύο ακόμα τέρματα με τον Γιαννόπουλο στο 18΄και στο 32΄λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΠΕ καταιγιστική δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλη ενδεκάδα να φανεί, αφού η κατοχή μπάλας ήταν στο επίπεδο του 70 – 30%.

Οι οπαδοί και φίλοι της ΑΠΕ έδειξαν να ενθουσιάζονται από το θέαμα και δικαιολογημένα χειροκρότησαν τις ενέργειες των παικτών μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, έδειξε πως την ικανοποιούσε το σκορ και έπαψε να είναι το ίδιο επιθετική και ορεξάτη.

Το κέντρο μας δεν ανταποκρίνονταν στις ανάγκες για διεύρυνση του σκορ, χωρίς όμως να κινδυνεύσει ούτε μία στιγμή από την ομάδα των Πετραλώνων, η οποία γνώριζε πως κάθε της αντίσταση θα ήταν μάταια.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν λοιπόν στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα από αθλητές, διοίκηση και οπαδούς.

Την επόμενη Κυριακή η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ αντιμετωπίζει εκτός έδρας, ένα από τα φαβορί για άνοδο, την ομάδα του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης) Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Σωτηρίου (62′ Καζάλας), Μπάκας Α., Μπίκος, Γολίδης (62′ Μασιούδης), Τσαγκάρης, Πατσατζόγλου (62′ Μπάκας Π.), Παναγιωτόπουλος (74′ Σκαπέτης), Γιαννόπουλος (46′ Παναγιωτίδης), Κατσικανταής.

Οι οπαδοί πάντως δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους για την έλλειψη της κερκίδας, αφού οι περισσότεροι παρακολούθησαν τον αγώνα όρθιοι.

Άλλοι, οι πλέον ριψοκίνδυνοι για να βλέπουν, αφού οι πάγκοι των ομάδων είναι σε λάθος σημείο, (αντί να είναι απέναντι) και περισσότερο ψηλοί απ΄ όσο χρειάζονταν σκαρφάλωσαν στο βουνό με το κενό των 20 και πλέον μέτρων να είναι επικίνδυνο.

Σήμερα πάντως παρατηρήθηκε το ευχάριστο φαινόμενο, παλαιοί οπαδοί να εμφανίζονται ξανά στο γήπεδο και αυτό είναι αισιόδοξο μήνυμα για την ομάδα.

Πάντως ο VIP της συνάντησης ήταν ο Θόδωρος ο οποίος βρέθηκε στη μοναδική σκεπαστή θέση του γηπέδου καλυμμένος από ήλιο ή βροχή…