Η Σταυρούλα Μπαντούνα, για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα, στην εκπομπή “Κόκκινη Γραμμή ” στο ΑCTION 24″


Η Σταυρούλα Μπαντούνα ψυχολόγος και δημοτική σύμβουλος της πόλης μας με το συνδυασμό Δυνατή Πόλη του Μιχάλη Γιάγκα συμμετείχε την Παρασκευή στην εκπομπή “Κόκκινη Γραμμή ” στο ΑCTION 24″.

Σημειώνουμε πως η κ. Μπαντούνα καλέστηκε στην εκπομπή για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες, αφού οι συντελεστές της εκπομπής εκτίμησαν την επιστημονική της κατάρτηση και την αμεσότητα του λόγου της.

Τα θέματα της εκπομπής :

“Νταντά της γειτονιάς ” και ο εθισμός των παιδιών στα social media.

Το πρόγραμμα Νταντάδες της γειτονιάς είναι ένας νέος θεσμός που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των γονέων σχετικά με τη φύλαξη παιδιών έως 2.5 ετών.

Θα δημιουργηθεί από το υπουργείο Εργασίας μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων όπου θα εγγράφονται τα φυσικά πρόσωπα που πληρούν τις προϋποθέσεις για να γίνουν Νταντάδες, δηλαδή επιμελήτριες-επιμελητές παιδιών.

Από αυτή τη βάση δεδομένων θα τους επιλέγουν οι γονείς που επιθυμούν να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.

Το δεύτερο θέμα το οποίο συζητήθηκε είναι ένα σημαντικό ζήτημα της εποχής μας.
Ο εθισμός των παιδιών στα social media.

Η κ. Μπαντούνα ανέλυσε τις αιτίες του φαινομένου και αναφέρθηκε στους τρόπους αντιμετώπισης του.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!