Κόψτε άμεσα το δένδρο, απαντά η υπηρεσία πρασίνου σε αίτημα κατοίκων, να κόψει ο δήμος επικίνδυνο ξερό δένδρο σε αυλή πολυκατοικίας – Ανταπάντηση στο δήμο…

Κόψτε άμεσα το δένδρο, απαντά  η υπηρεσία Κήπων και Πρασίνου, σε αίτημα ενοίκων  της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Π. Πολεμιστών και Π. Π. Γερμανού,  ο δήμος να κόψει ένα τεράστιο δένδρο που βρίσκεται στον ακάλυπτο χώρο του ακινήτου και επειδή έχει ξεραθεί έχει πάρει επικίνδυνη κλήση προς το δρόμο, με κίνδυνο να σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Στην απάντηση του δήμου, στάλθηκε ανταπάντηση, στην οποία υποστηρίζεται πως στο παρελθόν ο δήμος έχει παρέμβει σε ανάλογη περίπτωση σε άλλο ακίνητο ιδιωτικό.

Παρακάτω δημοσιεύουμε τη σχετική αλληλογραφία που αντάλλαξαν:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ

Ο συμπολίτης μας ο οποίος έλαβε την παραπάνω,  στο αίτημά των ενοίκων, απάντηση από το δήμο, απέστειλε στην υπηρεσία κήπων το εξής κείμενο, το οποίο κοινοποίησε και στην εφημερίδα μας:

Σε απάντηση σας προς την κοπή ξερού δένδρου στην Π. Πολεμιστών 76 και Π. Π. Γερμανού.

Παρακαλώ εξηγήσετε πώς στις 5 Μαρτίου 2020 η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου μας, έκοψε ψηλό δένδρο εντός προαυλίου χώρου μονοκατοικίας επί της οδού Π. Π. Γερμανού;

Η υπηρεσία Πρασίνου να επέμβει με τον ίδιο τρόπο πού έκοψε το δένδρο στην μονοκατοικία επί της οδού Π. Π. Γερμανού.!!

Εκτός και αν οι πολίτες της Αγίας Βαρβάρας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Επισυνάπτω φωτογραφίες από την κοπή τού δένδρου από την υπηρεσία του Δήμου μας”.