Θλιβερή είναι η κατάσταση όσον αφορά τα ανύπαρκτα πλέον ανοικτά γήπεδα Μπάσκετ – Βόλεϋ στην πόλη μας

Δυστυχώς θλιβερή είναι η κατάσταση όσον αφορά τα ανύπαρκτα ανοικτά γήπεδα Μπάσκετ – Βόλεϋ στην πόλη μας.

Άλλα δεν έχουν μπασκέτες, αλλά δεν έχουν φωτισμό, άλλα έχουν άθλια και επικίνδυνα δάπεδα και άλλα συνδυάζουν και τα τρία προηγούμενα χαρακτηριστικά.

Αποτέλεσμα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, να στρέφονται σε γύρω δήμους και να ζητούν φιλοξενία σε αυτούς, ενώ και όσα παιδιά της πόλης μας θέλουν να ασχοληθούν με αυτά τα αθλήματα να μην μπορούν, λόγω ανυπαρξίας τέτοιων αθλητικών χώρων που έχουν εγκαταληφθεί.

Δύο χρόνια από τότε που ξηλώθηκαν οι μπασκέτες από τα γήπεδα, για λόγους ασφαλείας, λόγω σκουριάς και άλλων καταστροφών, ο δήμος πέτυχε και εξασφάλισε την ασφάλεια, αφού πλέον τα έχει “καταργήσει”.

Κάποτε όμως ο δήμος πρέπει να επανατοποθετήσει τις μπασκέτες, να επισκευάσει τους προβολείς και να κατασκευάσει δάπεδα.

Εάν δεν μπορεί να κάνει αυτές τις επισκευές σε όλα, ας ετοιμάσει τουλάχιστον ένα γήπεδο, για τις ανάγκες των αθλητικών σωματείων, στα οποία αθλούνται εκατοντάδες παιδιά της πόλης μας, πριν οι αθλητές αυτοί αρχίσουν να ξενιτεύονται…

Το μοναδικό σε λειτουργία γήπεδο μπάσκετ – βόλεϋ είναι αυτό που κατασκεύασε γαλακτοκομική εταιρεία τέρμα Δεληγιάννη στο βουνό και εξυπηρετεί τις ανάγκες μιας περιοχής στην άνω Αγία Βαρβάρα, πράγμα που δεν καλύπτει όμως τις ανάγκες των όλων των παιδιών και των σωματείων της πόλης μας.

Δεν γνωρίζουμε τι έχει κατά νου ο δήμος, αλλά ελπίζουμε να αρχίσει την πραγματοποίηση κάποιων έργων σε αυτό τον τομέα.