Η κ. Μαρία Δημητρίου, σχετικά με τα δάνεια τσιγγάνων συμπολιτών μας

Γράφαμε πριν από μήνες πως συμπολίτες μας που έχουν πάρει στεγαστικά δάνεια, θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να κινδυνεύσουν να χάσουν το σπίτι τους από ληξιπρόθεσμες δόσεις.

Η κ. Μαρία Δημητρίου, πρόεδρος του κινήματος Ελλήνων πολιτών “ΟΡΙΖΩ”, με ανοικτή επιστολή της προς όσους αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα, τους πληροφορεί:

Διαβάζω ότι αγωνιούν οι τσιγγάνοι δανειολήπτες στεγαστικών. Μια παροιμία λέει: βοήθεια Παναγιά και εκείνη απάντησε… Εμ κουνά κι εσύ λίγο τα χέρια σου…. Λοιπόν επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σας λέω το εξής: θα πρέπει όλοι να όλοι οι τσιγγάνοι που έχουν πάρει στεγαστικό δάνειο, σε όποια φάση και αν βρίσκεται, από όλη την Ελλάδα, να το στείλετε στο ΟΡΙΖΩ.

Όσα περισσότερα δάνεια μαζευτούν τόσο μικραίνει και το κόστος για δικηγόρο, παράβολα κτλ. Επίσης έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες στο να τα καταφέρουμε στο δικαστήριο για ολική διαγραφή τους. Θα έχουμε δύναμη. Άλλο να πάμε για 50, ας πούμε δάνεια, κι άλλο για 5000. Ελπίζω να το καταλαβαίνετε.

Φυσικά αυτό πρέπει να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται. Όχι εχθές. Προχθές. Επικοινωνήστε με Χατζηγιάννη Βασίλη μέσω μεσεντζερ. Είναι στη γραμματεία του Κινήματος.

Ένας ένας δεν γίνεται. Γρήγορα και μαζικά πρέπει να δράσουμε. Εμείς σαν ΟΡΙΖΩ κάνουμε τα πάντα. Πρέπει να κινητοποιηθεί τε όμως κι ΕΣΕΊΣ. Ίσως δεν μας ξαναδωθει τέτοια ελπίδα. Επαναλαμβάνω. Γρήγορα και μαζικά. Ευχαριστώ.

Η πρόεδρος του κινήματος Ελλήνων πολιτών ΟΡΙΖΩ.

Μαρία Δημητρίου”