Γαβρίλος Αλεξάκης: “ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ”


“ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ”.

Αυτή ήταν η ατάκα του αείμνηστου Θανάση Βέγγου σε μια ταινία του και όπως ήταν φυσικό έβγαλε και ακόμη βγάζει γέλιο πολύ στο κοινό που την παρακολουθεί.

Εδώ σε εμάς όμως στην κάτω Αγία Βαρβάρα η ΙΔΙΑ ακριβώς ατάκα βγάζει λύπη, απογοήτευση και πικρία για τα μεγαλεπήβολα προεκλογικά ΘΑ .

Με πλατείες που το μόνο πράσινο που έχουν είναι από τα ακούρευτα αγριόχορτα , με παγκάκια χωρίς πλάτες που το μόνο που βολεύουν είναι για να κοιμούνται οι εθισμένοι στα ναρκωτικά ή οι άστεγοι, αλλά αν πάει να κάτσει ένας συνταξιούχος δεν μπορεί λόγω που δεν έχει να ακουμπήσει, με ένα αποχετευτικό σύστημα και σύστημα υπονόμων που περιμένουμε 6 μήνες να χειμωνιάσει για να σταματήσει να μυρίζει, με τα γνωστά αυτοκινητάκια που κατεβαίνουν την Ηρακλείου και ανεβαίνουν την Σίφνου έχοντας την μουσική στην διαπασών οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας, με δεκάδες νταλίκες να διαπερνούν καθημερινά την Σίφνου δημιουργώντας κυκλοφοριακό πρόβλημα και επικινδυνότητα βέβαια καθώς περνούν μπροστά από νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της πόλης, με κλοπές σπιτιών και αυτοκινήτων να είναι στο καθημερινό πρόγραμμα και γενικότερα με τριτοκοσμικές συνθήκες καθημερινότητας.

Νομίζω τελικά ότι μας ταιριάζει περισσότερο η ατάκα του τεράστιου ηθοποιού Βασίλη Αυλωνίτη που έλεγε: “ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΡΕ”

ΥΓ1 Είναι η πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος που συμμετέχουν στην Δημοτική αρχή τόσοι πολλοί από την κάτω Αγία Βαρβάρα κάτι που το κάνει ακόμη πιο λυπηρό όλο αυτό.

ΥΓ2 Ακόμη δεν κατάλαβα τι ανασχηματισμός έγινε … Εκτός βέβαια την ένταξη ενός από τους προεκλογικά αντίπαλους στην διακυβέρνηση αυτής της πόλης.

Εμπρός να ξεκινήσουν οι γιορτές της πόλης στο πάνθεον, στον προφήτη Ηλία και στην Αγία Ελεούσα, μέχρι εκεί είναι η Αγία Βαρβάρα όταν δεν ζητούν την ψήφο μας.

Γαβρίλος Αλεξάκης