ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Αγία Βαρβάρα  1.8. 2013

Δελτίο Τύπου

Μαζί , Δήμος, εργαζόμενοι και κάτοικοι, να κρατήσουμε το Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» ανοιχτό.

Μήνυμα αγώνα έδωσε ο  Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης, ο οποίος  συμμετείχε  στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του ΓΝΝ «Αγία Βαρβάρα», την Τετάρτη 31 Ιουλίου, μπροστά στην πύλη του Νοσοκομείου.

Σε πολύ έντονο ύφος, ο  Δήμαρχος, αφού επεσήμανε την προσφορά του Νοσοκομείου στην πόλη της Αγίας Βαρβάρας αλλά και σε όλη τη Δυτική Αθήνα, αναφέρθηκε στα χιλιάδες προβλήματα που θα δημιουργηθούν από τυχόν κλείσιμό του , σε μία περίοδο μάλιστα που οι δημόσιες υπηρεσίες υγείας είναι ήδη υποβαθμισμένες, ενώ οι πολίτες οικονομικά εξαθλιωμένοι και άνεργοι.

Ζήτησε από τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη  να εξηγήσει τα σχέδια του για το Νοσοκομείο, όχι μόνο στον Δήμο αλλά κυρίως στους ίδιους τους κατοίκους, που εξυπηρετούνται καθημερινά από αυτό.

Παράλληλα εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεση της Αυτοδιοίκησης στις απολύσεις και διαθεσιμότητες στην Υγεία, την Παιδεία, τους ΟΤΑ.

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε: « Η πόλη είναι ανυποχώρητη. Σε περίπτωση κλεισίματος του Νοσοκομείου, εργαζόμενοι, Δήμος και κάτοικοι της πόλης και της Δυτικής Αθήνας θα το κρατήσουμε ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των πολιτών, διεκδικώντας την πλήρη λειτουργία του».

Από το γραφείο τύπου Δήμου Αγίας Βαρβάρας