Σκηνές  κινηματογραφικής ταινίας έζησαν εχθές το πρωί οι κάτοικοι της κάτω Αγίας Βαρβάρας – Κυνηγητό διαρρήκτη, ακόμα και σε ταράτσες

Σκηνές  κινηματογραφικής ταινίας έζησαν εχθές το πρωί οι κάτοικοι της κάτω Αγίας Βαρβάρας, όταν οι κεντρικοί δρόμοι και τα στενά της περιοχής Σίφνου, Μαντινείας, Μαρίνου Αντύπα, Συγγρού, Μεσογείων κ.ά γέμισαν από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και μπλόκα σε γωνίες και διασταυρώσεις.

Αιτία η πληροφορία πως εθεάθη ύποπτος να πηδά από ταράτσα σε ταράτσα.

Όντως όπως πληροφορηθήκαμε, κάτοικος της περιοχής ο δράστης, “μπούκαρε” σε σπίτια και έψαχνε.

Οι αστυνομικοί τον κυνήγαγαν και τον έψαχναν σε ταράτσες, ακάλυπτους και οικίες… 

Έγινε αντιληπτός όμως στο τελευταίο σπίτι που εισήλθε, από ηλικιωμένη στην οποία φέρεται να επιτέθηκε μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, αλλά για κακή του τύχη εμφανίστηκε άλλος συμπολίτης μας, κάτοικος της οδού Μαντινείας και τον καθυστέρησε βάζοντας του τρικλοποδιά όπως περιέγραφε αργότερα σε πηγαδάκι κατοίκων, με αποτέλεσμα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να τον συλλάβουν.

Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν τον π. Δήμαρχο κ. Καπλάνη σχετικά, ο οποίος έσπευσε στο σημείο και συζήτησε μαζί τους. Οι συμπολίτες μας είναι ανάστατοι από τα συνεχόμενα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων οικιών, καταστημάτων και Ι.Χ. οχημάτων και αισθάνονται ανασφαλείς.

Δυστυχώς η κατάσταση έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα και όσο συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του καλοκαιριού, τόσο θα ανακαλύπτονται οικίες οι οποίες έχουν διαρρηχθεί το τελευταίο διάστημα…