Πάρις Βαμβακόπουλος για Ελένη Σερμέα: “Την ευχαριστώ για την τότε συνεργασία μας και για όσα πρόσφερε στην πόλη μας”

Έφτασε κοριτσόπουλο στην πόλη μας το 1990 και ανέλαβε τη διεύθυνση του Β΄ Κρατικού Παιδικού Σταθμού της πόλης μας, που στεγάζονταν στη γωνία Στέφανου Σαράφη και Κουντουριώτη (τότε ο παιδικός σταθμός δεν ανήκε στο δήμο, αργότερα έγινε η προσκόλλησή του στην Τ.Α.)

Πριν 31 χρόνια, γεμάτη όρεξη για δουλειά και με αγάπη για την εργασία της και τα παιδιά.

Ο λόγος για την ΕΛΕΝΗ ΣΕΡΜΕΑ, η οποία συνταξιοδοτήθηκε τον περασμένο μήνα και όσοι το πληροφορήθηκαν δεν έκρυψαν την στεναχώρια τους.

Η Ελένη Σερμέα πρόσφερε πολλά στους Παιδικούς Σταθμούς και με τα πρωτόγνωρα και πρωτοπόρα σχέδια και ιδέες της αναβάθμισε τον ρόλο τους και την προσφορά τους στις οικογένειες της πόλης μας.

(Στην πλαϊνή φωτογραφία η Ελένη Σερμέα με την Κορδαλή Μαρία – Ελένη και το παιδάκι της συμπολίτισσάς μας παραολυμπιονίκου, σε εκδήλωση στο κλειστό της οδού Σιπύλου το 2018).

Η Ελένη Σερμέα αποχώρησε από το δήμο, κατέχοντας επαξίως τη θέση της διευθύντριας όλων των Δημοτικών Βρεφονηπιακών σταθμών της πόλης μας.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της στην πρώτη της θητεία, από τη θέση του Προέδρου του Σταθμού και κρατάω 27 χρόνια ένα δώρο που μου έκανε όταν ολοκλήρωσα την πορεία μου στο σταθμό.

Δύο ακριβές χρυσές πένες, οι οποίες κοσμούν τη βιβλιοθήκη του γραφείου μου.

Την ευχαριστώ για την τότε συνεργασία μας και για όσα πρόσφερε στην πόλη μας.

Πάρις Βαμβακόπουλος