Ισοπαλία με 1- 1 η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα εκτός έδρας με την ισχυρή ομάδα της Νέας Ιωνίας

Ισόπαλη στο εκτός έδρας  φιλικό παιχνίδι, στα πλαίσια της προετοιμασίας της  για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022, για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, ήρθε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, το απόγευμα του Σαββάτου 28 Αυγούστου 2021,  με σκορ 1-1, απέναντι στην ισχυρή ομάδα της  Νέας Ιωνίας.

Στα προηγούμενα τρία (3)  φιλικά παιχνίδια στα Ριμινίτικα, η ΑΠΕ είχε επιβληθεί με 1-0 επί της Κ19 του Απόλλωνα Αθηνών, ήρθε ισόπαλη (2-2) με την Κ19 του Ατρόμητου Περιστερίου, ενώ ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) έληξε και η συνάντηση με τον Ήφαιστο Περιστερίου την περασμένη Κυριακή 22 Αυγούστου 2021.

Στη χθεσινή συνάντηση, η Νέα Ιωνία προηγήθηκε στο 36΄ με σουτ του Ντερμίσι, ενώ η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ισοφάρισε με πέναλτι στο 89΄, με εκτελεστή τον Πατσατζόγλου.

Η ΑΠΕ ξεκίνησε τον αγώνα απέναντι στην Νέα Ιωνία με τους: Ξυδιά, Τζώρτζη, Μακρή, Κυβέλο, Μπίκο, Μαθιούδη, Μαζμανίδη, Πατσατζόγλου, Κατσικανταη, Τσαγκάρη, Γολίδη.

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Μπάκας Π., Κουτσαγγελής, Παυλάκος, Παναγιωτίδης, Λούτσο, Πρίσκος, Σωτηρίου, Σκαπέτης, κ.ά.