ΜΟΝΟ ΔΥΟ Ταχυδρομικούς Διανομείς η πόλη μας – Ο δήμος μας το τελευταίο διάστημα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο όσον αφορά την εξυπηρέτηση του κόσμου

Η πόλη μας το τελευταίο διάστημα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο όσον αφορά την εξυπηρέτηση του κόσμου.

Τα παράπονα των κατοίκων πάρα πολλά και αυξάνονται συνεχώς.

Οι τέσσερις τράπεζες που λειτουργούσαν στην πόλη μας έκλεισαν με την ταλαιπωρία του κόσμου να είναι απερίγραπτη και συνεχής.

Από τον περασμένο Νοέμβριο η εφημερίδα μας, προκειμένου να μετριάσει την ταλαιπωρία των συμπολιτών μας, είχε προτείνει ο δήμος να διαθέσει χώρο για την τοποθέτηση ΑΤΜ σε χώρο του (https://proodeutiki.gr/?p=113228). Ας ελπίσουμε πως κάποια στιγμή θα γίνει δεκτή η πρότασή μας. Ήδη πάντως κατάστημα στην πόλη μας έχει τοποθετήσει ΑΤΜ, ενώ ακόμα ένα στην Ελ. Βενιζέλου, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με κάποια τράπεζα, για την φιλοξενία τέτοιου μηχανήματος.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Βεβαίως τα προβλήματα και η κακή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας δεν τελειώνει με το θέμα των τραπεζών.

ΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

Οι ουρές μπροστά από το Ταχυδρομείο, μέσα στον καύσωνα, συμπολιτών μας να εξυπηρετηθούν, ατέλειωτες.

ΑΡΑΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Τα δρομολόγια των λεωφορείων αραιά, παρά τις ανάγκες  και τους συμπολίτες μας να περιμένουν κάτω από τον καυτό ήλιο το καλοκαίρι ή στο κρύο και τις βροχές το φθινόπωρο και το χειμώνα.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΥΝ ΣΠΑΝΙΑ

Φαρμακεία να μη διανυκτερεύουν στην πόλη μας, επί εβδομάδες και ο κάθε άνθρωπος που έχει ανάγκη φαρμάκων να τρέχει σε άλλους δήμους, τις νυκτερινές ώρες.

ΜΟΝΟ ΔΥΟ  ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΤΑ ΕΛΤΑ

Στα παραπάνω και σε άλλα διάφορα, έρχεται να προστεθεί η κάκιστη εξυπηρέτηση των κατοίκων αυτής της πόλης από τη διανομή αλληλογραφίας και λογαριασμών, από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Με τρεις διανομείς η δουλειά δεν έβγαινε, πόσο άλλωστε με δύο, αφού το τελευταίο διάστημα ο ένας εξ αυτών εξυπηρετεί πλέον τις ανάγκες του δήμου Αιγάλεω, σε βάρος της δικής μας πόλης και των κατοίκων της.

Λογαριασμοί φθάνουν σε σπίτια ληγμένοι, ενώ αρκετές φορές η αλληλογραφία πάει σε λάθος διευθύνσεις. Τα παράπονα του κόσμου και οι διαμαρτυρίες στα ύψη.

ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

Οι λάμπες του δημοτικού φωτισμού αλλάζονται με ρυθμούς χελώνας όταν καούν, σε μία πόλη στην οποία η εγκληματικότητα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και τα σκοτάδια την ευνοούν.

Ο δήμος γνώστης όλων των παραπάνω δεν φαίνεται να μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση η οποία έχει πάρει την κατηφόρα.

Που είναι η πυγμή της διοίκησης του δήμου να απαιτήσει αναβαθμισμένες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση του πολίτη, από την πολιτεία;

Μέχρι πότε θα παρακολουθεί ανήμπορη να αλλάξει αυτήν την κατάσταση  που καθημερινά χειροτερεύει;

Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε καθημερινά να υποβαθμίζεται η πόλη μας, τους τελευταίους μήνες σε όλους τους τομείς;

Είναι σύγχρονος δήμος αυτός στον οποίο κατοικούμε;

Πότε η πόλη μας είχε φτάσει σε αυτό το επίπεδο, από την ίδρυσή της σαν Δήμος;